širenje poslovanja

IN2 grupa preuzela SVAM plus

Zaključenjem ove akvizicije, IN2 grupa proširuje i dodatno osnažuje svoj portfelj usluga za klijente u segmentu gospodarstva
IN2 sektor gospodarstva

IN2 grupa akvizirala je softversku tvrtku SVAM plus, koja nudi visoko parametrizirani ERP sustav za digitalizaciju i integraciju poslovnih procesa. Uz proizvodna poduzeća, njihovo softversko rješenje Opera Plus je prisutno u nizu drugih uspješnih kompanija koje posluju na tržištu Hrvatske i regije u segmentima veleprodaje, distribucije, usluga i drugim vertikalama. Više od 100 kompanija koristi softverska rješenja SVAM plusa.

„Uz konsolidaciju poslovanja i organski rast, već neko vrijeme analiziramo tržište u regiji tražeći partnere s kojima ćemo postići snažniju sinergiju i rast u novim tržišnim segmentima. U SVAM-u smo pronašli takvog partnera“, komentirao je akviziciju predsjednik Uprave IN2 grupe Denis Jašarević.

Sanja Svilokos, izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe istaknula je da akvizicija SVAM plusa donosi rješenja koja su komplementarna postojećima unutar IN2 grupe u segmentu gospodarstva. „Iskustvo, znanje i kvaliteta proizvoda SVAM plusa će doprinijeti ostvarivanju naših planova širenja baze korisnika i daljnjem jačanju dugoročnih suradnji s klijentima“, rekla je Sanja Svilokos.

Zaključenjem ove akvizicije, IN2 grupa proširuje i dodatno osnažuje svoj portfelj usluga za klijente u segmentu gospodarstva.

„Ovo je prva u nizu akvizicija koje pokazuju predanost CSI grupacije širenju poslovanja IN2 grupe na nacionalnoj i regionalnoj razini“, zaključila je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:42