MOJ POSAO

Izdvojili smo nekoliko dobrih prilika za posao: provjerite uvjete, bilo da tražite posao ili želite promjenu...

Među ovotjednim poslodavcima su Croatia osiguranje OTP banka, eKupi, Deichmann...

Ilustrativna fotografija

 Ivana Nobilo/Cropix

Croatia osiguranje traži osobu koja će planirati i provoditi revizije njihovih poslovnih procesa, a svojim će stručnim poznavanjem revizorske metodologije pridonijeti unaprjeđenju cjelokupnog poslovanja. Drugim riječima, traže Internog revizora (m/ž). Uz izvrsne radne uvjete i dobru plaću, učit ćeš i razvijati se kroz rad na zanimljivim projektima, a tvrtka će ti osigurati i dodatne edukacije, godišnje sistematske i specijalističke preglede i koješta drugo! Javi im se najkasnije do 16. siječnja.

U OTP banci žele predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio ove uspješne priče, do 7. siječnja se javi na oglas za radno mjesto: Samostalni bankar (m/ž). Očekuju te fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, odlasci na edukacije i konferencije, ravnoteža između privatnog i poslovnog dijela života i odlični kolege.

eKupi, vodeća regionalna internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, zapošljava Specijalista za operativnu nabavu (m/ž). Nude ti mogućnost daljnjeg napredovanja uz osobno i profesionalno usavršavanje, rad u ambicioznom timu, interne prijenose znanja te pristup online platformama za edukacije te mogućnost korištenja niza pogodnosti (restoran, korištenje teretane, dar za rođenje djece…). Pridruži se eKupi timu prijavom na oglas do 7. siječnja.

Želiš uvijek biti u trendu s modom, voliš cipele te ti posao s kupcima predstavlja izazov? Onda si prava osoba za njih! Ne oklijevaj, prijavi se čim prije i postani dio DEICHMANN-ove obitelji u Zagrebu na poziciji: Prodavač (m/ž). Nude program mentorstva, stimulativna primanja, aktivnosti u programu promocije zdravlja na radnom mjestu i još puno toga, a sve provjeri u oglasu i pošalji svoj CV do 7. siječnja.

Rijeka Gateway je u procesu realizacije značajnog kapitalnog greenfield projekta - razvoja Rijeka Gateway Terminala. Cilj projekta je izgradnja i puštanje u rad novog kontejnerskog terminala za dioničare, kao i proširenje poslovne vrijednosti i ponude za cijelu regiju i zaleđe za glavnog kupca, Maersk. Trenutno zapošljavaju na poziciji: HR Partner (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 3 godine radnog iskustva u području ljudskih potencijala. Javi im se najkasnije do 12. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:51