Dugoročni ugovor

Janaf dogovorio skladištenje nafte s Čermakovim Croduxom

‘Novosklopljeni dugoročni ugovori za skladištenje naftnih derivata sjajna su najava za poslovanje u idućim godinama te jamče stabilnost prihoda i poslovanja društva‘
 Tea Cimas/Cropix

Jadranski naftovod (Janaf) izvijestio je jučer da je s kompanijom Ivana Čermaka Crodux Derivati Dva sklopio dva nova dugoročna ugovora o skladištenju naftnih derivata na Terminalu Omišalj i Terminalu Žitnjak.

"Jadranski naftovod je sklopio s kompanijom Crodux Derivati Dva dva nova dugoročna ugovora o skladištenju naftnih derivata - za razdoblje od 1. siječnja 2021. do 31. prosinca 2026. na Terminalu Omišalj i od 1. siječnja 2021. do 31. prosinca 2025., uz mogućnost produljenja za još dvije godine na Terminalu Žitnjak", navodi se u priopćenju.

Ipak, kolika je vrijednost poslova, u priopćenju se ne otkriva. "Novosklopljeni dugoročni ugovori za skladištenje naftnih derivata sjajna su najava za poslovanje u idućim godinama te jamče stabilnost prihoda i poslovanja društva", istaknula je Uprava Janafa. Zasad Janaf ima ugovore za skladištenje nafte, između ostalog, s Inom, MOL-om, Glencoreom, Petracom, i BP-om.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:35