Novi dokument

Je li odvjetnik Šavorić ispostavio VTB banci račun od oko 640.000 kuna za pravne savjete?

Odvjetničko društvo je demantiralo navode, nakon što su objavljeni novi dokumenti
Boris Šavorić

Odvjetničko društvo Šavorić i Partneri ispostavilo je ruskoj državnoj banci VTB račun od oko 640.000 kuna za pravne usluge u vezi s Agrokorom u vrijeme dok je bilo angažirano na pisanju Lex Agrokora, objavio je danas Index.hr pozivajući se na dokument koji imaju u posjedu.

U prvom dokumentu koji objavljuje Index.hr stoji iznos od 39.812 eura, u drugom od 46.356 eura, što znači da su njihove usluge do 10. travnja rusku banku koštale 637.643 kune. Ipak, u odvjetničkom društvu Šavorić i Partneri su za Index.hr demantirali te navode.

"Nije točno da je odvjetničkom društvu Šavorić & Partneri VTB banka u dva navrata isplaćivala usluge pravnog savjetovanja u vezi Agrokora do 10. travnja 2017. godine. Suradnja društva Šavorić & Partneri i VTB-a nije nastavljena nakon 10. travnja 2017. Ne traje ni danas", odgovoreno su iz društva Šavorić i Partneri, a na dodatno pitanje "Jesu li navodi iz tablica netočni?" odgovor je glasio kako "Interne tabele i prijepisku drugih poslovnih subjekata ne možemo komentirati".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:41