Brze financije

Kako obaviti dobru kupnju, a ne opteretiti vlastiti budžet?

Ilustracija
 - / Wavebreak / Profimedia

Ljeto se bliži, sunčani dani dolaze. Mnoge će to ponukati da napokon ostave svoje automobile u garažama i na posao krenu biciklom.

Ima tu i onih koji bi se na to rado odmah odvažili, ali nemaju svoj bicikl. Pred njima je još jedan izazovan zadatak – kupiti idealan bicikl. Hoće li to biti gradski, brdski ili električni ovisi, dakako, o preferencijama, ali jedna stvar je sigurna. Ovo je vrijeme, ne samo kada trgovci u sportskim dućanima vole raspaliti sniženja, nego i kada svi traže jedan – za sebe, za partnera, a neki i za cijelu obitelj. Jedini način kako izbjeći razočarenja, frustrirajuće natpise „Rasprodano“ i dograbiti idealan bicikl prihvatljive cijene jest - brzom reakcijom.

Kako reagirati brzo, a ne opteretiti svoj budžet?

Zamislimo situaciju da kupac stoji ispred izloga i gleda u bicikl kakav je oduvijek priželjkivao, uz to je još i izdašno snižen za gotovinu. Ulazu u dućan, obilazi bicikl, a trgovac, kako to obično biva, nehajno napominje sa strane: „Da, zadnji primjerak je ostao, prodali smo ih tucet u zadnjih tjedan dana“.

To je to. Nema vremena za oklijevanje.

„Kartice, rate, primate?“

„Naravno, ali zadnji je primjerak, sniženje vrijedi samo za gotovinu“.

Opet stara dilema: Napraviti dobru kupnju, ali nauštrb osobnih financija. Što sad? Srećom, takve je situacije sada moguće izbjeći, izbrisati tu staru dilemu.

Usluga ePozajmice

Usluga ePozajmica, dostupna na mojaRBA mobilnom bankarstvu, omogućuje kupcu brzu i jednostavnu realizaciju kredita. I to u pet koraka, odnosno pet klikova na mobitelu.

Ono najvažnije, jednom ugovorena, sredstava su vidljiva na računu korisnika u samo nekoliko minuta.

Kupac više ne mora biti u dilemi. Gledajući kroz izlog u svoj idealni bicikl, korisnik mojaRBA aplikacije može u minuti ugovoriti ePozajmicu, kupiti bicikl i odvesti se doma na dva kotača.

Do brze pozajmice u pet minuta

Ako klijent zadovoljava uvjete i dobije ponudu za ugovaranje ePozajmice u mojaRBA aplikaciji, realizaciju može napraviti kad god to poželi. Jednostavno, uzmite mobitel u ruke , u mojaRBA aplikaciji odaberite opciju ePozajmicu, ugovorite sredstva i stvar je gotova. Osim što se to može učiniti bilo kada tijekom cijeloga mjeseca, jednom ugovorena, sredstava su vidljiva na računu korisnika u samo nekoliko minuta. Budući da je cijeli proces maksimalno olakšan već unaprijed popunjenim podacima, pet koraka i isto toliko minuta potrebno je od zaprimljene obavijesti s ponudom do isplate sredstava!

Sadržaj nastao u suradnji s

Moja RBA
RBA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:25