Brze financije

Kako obaviti dobru kupnju, a ne opteretiti vlastiti budžet?

Novčana sredstva će u samo nekoliko minuta biti vidljiva na njegovom računu

Ljeto se bliži, sunčani dani dolaze. Mnoge će to ponukati da napokon ostave svoje automobile u garažama i na posao krenu biciklom.

Ima tu i onih koji bi se na to rado odmah odvažili, ali nemaju svoj bicikl. Pred njima je još jedan izazovan zadatak – kupiti idealan bicikl. Hoće li to biti gradski, brdski ili električni ovisi, dakako, o preferencijama, ali jedna stvar je sigurna. Ovo je vrijeme, ne samo kada trgovci u sportskim dućanima vole raspaliti sniženja, nego i kada svi traže jedan – za sebe, za partnera, a neki i za cijelu obitelj. Jedini način kako izbjeći razočarenja, frustrirajuće natpise „Rasprodano“ i dograbiti idealan bicikl prihvatljive cijene jest - brzom reakcijom.

Kako reagirati brzo, a ne opteretiti svoj budžet?

Zamislimo situaciju da kupac stoji ispred izloga i gleda u bicikl kakav je oduvijek priželjkivao, uz to je još i izdašno snižen za gotovinu. Ulazu u dućan, obilazi bicikl, a trgovac, kako to obično biva, nehajno napominje sa strane: „Da, zadnji primjerak je ostao, prodali smo ih tucet u zadnjih tjedan dana“.

To je to. Nema vremena za oklijevanje.

„Primate kartice, može na rate?“

„Naravno, ali zadnji je primjerak, sniženje vrijedi samo za gotovinu.“

Opet stara dilema: Napraviti dobru kupnju, ali nauštrb osobnih financija. Što sad? Srećom, takve je situacije sada moguće izbjeći, izbrisati tu staru dilemu.

Usluga ePozajmice

ePozajmica omogućuje kupcu brzu i jednostavnu realizaciju kredita putem mobilne aplikacije mojaRBA. Jednom ugovorena, novčana sredstva će u samo nekoliko minuta biti vidljiva na njegovom računu. Kupac više ne mora biti u dilemi. Gledajući kroz izlog u svoj idealni bicikl, korisnik mojaRBA aplikacije može u tome trenutku ugovoriti ePozajmicu, kupiti bicikl i odvesti se doma na dva kotača.

U samo nekoliko minuta stiže ePozajmica

Ako klijent zadovoljava uvjete i dobije ponudu za ugovaranje ePozajmice u mojaRBA aplikaciji, realizaciju može napraviti kad god to poželi. Jednostavno, uzmite mobitel u ruke , u mojaRBA aplikaciji odaberite opciju ePozajmicu, ugovorite sredstva i stvar je gotova. Osim što se to može učiniti bilo kada i bilo gdje, jednom ugovorena, sredstava su vidljiva na računu korisnika u samo nekoliko minuta.

Sadržaj nastao u suradnji:

Sadržaj nastao u suradnji s

Moja RBA
RBA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:05