VILA NAI 3.3

Kako se hrvatski skriveni dragulj našao na popisu najboljih novih luksuznih hotela na svijetu

Iako ima samo osam soba, jedinstveni krajolik pun maslina i s vrtom na krovu hotela, doveli su ga u društvo iz svjetskih metropola

Villa Nai 3.3.

 Damir Fabijanić/Tom Dubravec/Cropix

Luxury travel intelligence uvrstio je jedan hrvatski hotel na popis najboljih novih luksuznih hotela na svijetu za 2021. godinu. Villa Nai 3.3 nalazi se na rubu Nacionalnog parka Kornati i tek je ove godine krenula s radom. Iako ima samo osam soba, jedinstveni krajolik pun maslina i s vrtom na krovu hotela, doveli su ga u društvo hotela iz svjetskih metropola.

Villa Nai 3.3 deseta je na popisu od 15 najboljih, odlučili su stručnjaci hotelijerstva iz Luxury travel intelligence. Radi se o kompaniji koja se bavi samo luksuznim smještajem i u čijem radu mogu sudjelovati samo članovi. Recenzenti anonimno posjećuju hotele i restorane te plaćaju punu cijenu za sve usluge da bi njihove ocjene bile potpuno nepristrane.

image

Lobi Ville Nai 3.3.

Damir Fabijanić

Iznad domaćeg kandidata, nalaze se hoteli s Maldiva, iz Italije, Ženeve, Mozambika, Madrida i Londona. Pobjednik popisa je Pariz s tri hotela pri samom vrhu. Na 12. mjestu našao se i hotel One&Only Portonovi iz Crne Gore. Luxury travel intelligence objavio je i, prema svojim kriterijima, dva najgora luksuzna smještaja na svijetu: Jumeirah Carlton Tower iz Londona i Bishop's Lodge iz Santa Fea.

image

Pogled iz sobe

Damir Fabijanić

Ranije ove godine, ovaj hotel s Dugog otoka uvršten je u prestižni koncern The Leading Hotels of the World. Osam soba i apartmana projektirao je hrvatski arhitekt Nikola Bašić, a iz Ville Nai 3.3 ističu da je svaka pojedina soba rađena s mišlju na eleganciju i udobnost. Okružuju je 500 godina stari maslinici od čijih plodova maslinari prave nagrađivano Nai 3.3 ulje, po kojem je hotel dobio i ime.

- U Villi Nai 3.3 smo oduševljeni što smo prepoznati kao jedan od najboljih novih luksuznih hotela na svijetu u 2021. godini ('World's Best New Luxury Hotels 2021), stoga smo iskreno zahvalni Luxury Travel Intelligence što nam je dodijelio ovako iznimnu pohvalu. S nestrpljenjem čekamo da ponovo pozdravimo goste u sezoni 2022. godine te da kušaju naše ukusno maslinovo ulje, urone u prirodne ljepote Dugog otoka i Nacionalnog Parka Kornati, opuste se u našim luksuznim sobama i apartmanima, savršeno osmišljenim kao utočišta spokoja - istinskog načina života Dugog otoka, poručuju vlasnici Nives i Goran Morović.

image

Hotel Villa Nai 3.3. smješten je u masliniku obitelji Morović

Tom Dubravec/Cropix

Osim hotelskog iskustva, Villa Nai 3.3 ističe se kulinarskom ponudom u svojim restoranima 3.3 i Grotta 11000, gdje svako jelo počiva na maslinovom ulju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:49