Priznanje

Ledov sladoled koji je popularnoj Lino Ladi dao novi oblik proglašen najboljim na svijetu

Sladoled je nastao u suradnji s Podravkom te je lansiran na tržište u travnju ove godine
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Ledov sladoled, Lino Lada, proglašen je najboljim sladoledom na svijetu od strane International Ice Cream Consortiuma. Natjecanje se održalo u Švedskoj gdje su se Ledovi proizvodi još jednom istaknuli zahvaljujući svojoj kreativnosti, ideji i tehnologiji izvedbe. Stručnjake je oduševio jedinstveni oblik Lino Lada sladoleda i inovativni mekani preljev, međutim ono što je presudilo da ovo postane najbolji sladoled na svijetu je doživljaj Lino Lada namaza koji je uspješno prenesen na sladoled.

Sladoled je nastao u suradnji s Podravkom te je lansiran na tržište u travnju ove godine. Prve zalihe tada su rasprodane u svega nekoliko dana, čime je ovaj sladoled postao najtraženiji desert.

Fortenova grupa
Maja Pospišil, pomoćnik direktora marketinga i razvoja Ledo i Alex Balaguer Pfeiffer, Predsjednik International Ice Cream Consortium

- Iznimno smo ponosni na ovu nagradu i priznanje kojim je Ledo sladoled potvrđen kao najbolji sladoled na svijetu po mišljenju struke, odnosno globalnih neovisnih proizvođača sladoleda. Ova nagrada dodatna je potvrda predanog rada naših zaposlenika, a posebno našeg razvojnog tima koji uspješno svoje kreativne ideje pretvara u najfinije sladolede i smrznute proizvode. Svake godine Ledo testira i razvija mnoštvo različitih okusa sladoleda i kombinacija želeći pri tome uvijek udovoljiti zahtjevima svojih potrošača jer su nam oni na prvom mjestu. Biti najbolji na svijetu, velika je čast, kao i obaveza da i u budućnosti nastavimo s proizvodnjom najkvalitetnijih sladoleda koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću - istaknuo je Marin Poljak, predsjednik Uprave Leda.

Fortenova grupa
Lino Lada sladoled

Podsjetimo da ovo nije prvo priznanje Ledo brendovima, osvojene su brojne nagrade iz različitih sfera poslovanja kao što su inovacije, tehnička rješenja te marketinške komunikacije. Tako je projekt Hešteg osvojio IICC nagradu za najbolje komercijalno rješenje te CROPAK nagradu za najbolji grafički dizajn. Fokus kompanije na kvalitetu i inovacije potvrđuju i nagrade za najinovativnije sladolede koje su prijašnjih godina dobili proizvodi Torta od čokolade na štapiću, Vruća ljubav i Ice Snack, dok su nagrade za najbolji sladoled osvajali proizvodi King Truffles i Torta od borovnice na štapiću, sve dodijeljene od strane IICC udruženja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 21:06