Run friendly

Lošinjski Vitality hotel Punta postao i službeno okupljalište ljubitelja aktivnog odmora

Cilj projekta cerfikacije je ponuditi dodatnu vrijednost hotelima i priključiti se trendu aktivnog načina života i odmora
Vitality hotel Punta
 Millenium promocija

Lošinjski Vitality hotel Punta dobio je certifikat Run friendly, a to znači da je u potpunosti prilagođen za smještaj i boravak trkača i ostalih ljubitelja aktivnog odmora, stoji u priopćenju iz hotela.

Certifikat, kojim se mogu pohvaliti malobrojni domaći hoteli, dodijelila im je zagrebačka tvrtka Run Croatia. Berislav Sokač iz Run Croatia kazao je da je cilj projekta cerfikacije ponuditi dodatnu vrijednost hotelima i priključiti se svjetskom trendu aktivnog načina života i odmora. Lošinj je zbog svoje mikroklimatske posebnosti idealno mjesto za takve sportske aktivnost.

Lošinjski hotel time je u potpunosti prilagođen svim potrebama trkača, a gosti imaju pravo na Run friendly paket koji uključuje kvalitetnu majicu za trkače, medalju kao nagradu za otrčane sve rute oko hotela, mapu za trkače, različite ture za trčanje od početničkog do naprednog programa, ponudu zdrave hrane i pića u mini baru, energy barove, late checkout, te posebne programe masaža.

- Konceptom Run friendly hotela želimo našim gostima, a posebno onima koji preferiraju aktivan odmor, omogućiti dodatnu pogodnost, da u savršenstvu netaknute prirode provedu idealan aktivni odmor na otvorenom. Tako će svi rekreativci i trkači u našem hotelu pronaći idealne uvjete te hotelski tretman u potpunosti prilagođen njihovom životnom stilu, zaključio je Rikardo Hesky, direktor Jadranka hotela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:25