Imenovanja

Mislav Grgić savjetnik za znanost Darinka Bage, prvog čovjeka Končar-Elektroindustrije

Nadležan je za daljnje znanstveno i stručno usavršavanje stručnog kadra te savjetovanja vezano uz privlačenje EU projekata
Mislav Grgić i Darinko Bago
 promo

Prof. dr. sc. Mislav Grgić, redoviti profesor u trajnom zvanju na FER-u i prethodni dekan FER-a, odlukom Uprave Končar-Elektroindustrije, a u skladu s poslovnom politikom upravljanja razvojem u Grupi KONČAR, imenovan je savjetnikom za znanost predsjednika Uprave Končar-Elektroindustrije, na razdoblje od dvije godine, od 1. siječnja 2019. do 31. prosinca 2020. godine.

- Polazeći od vizije FER-a da kao vodeća hrvatska visokoškolska i istraživačka ustanova u području elektrotehnike, računarstva i informacijsko-komunikacijske tehnologije, stvara nove oblike prijenosa znanja u gospodarstvo, kao i pokreće daljnju gospodarsku aktivnost, Savjetnik za znanost nadležan je za praćenje i primjenu razvoja na području djelatnosti društava KONČAR te savjetovanja vezano uz privlačenje EU-projekata kojima će se poticati daljnji razvoj društava KONČAR te daljnje znanstveno i stručno usavršavanje stručnog kadra- pojašnjava se u propćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:27