NOVA EMISIJA

Može li Hrvatska postati IT meka: U Poduzetnički mindset stiže Ivan Burazin

Burazin, koji je stvorio Codeanywhere, aplikaciju koja omogućuje programiranje u oblaku programerima diljem svijeta, optimistično gleda na razvoj IT sektora u Hrvatskoj

U novoj emisiji Poduzetnički mindset gostovat će Ivan Burazin, osnivač Shifta, najveće developerske konferencije u jugoistočnoj Europi.

Pritom će otkriti što se događa s tom konferencijom i ljudima koji je organiziraju.

Emisiju premijerno možete pogledati u ponedjeljak u 10 sati na portalu Novac.hr Jutarnjeg lista te nakon toga na YouTube kanalu medijske platforme Poduzetnik.

U emisiji će biti riječi o tome kako se na program iduće konferencije odrazila aktualna pandemija te kakvi su joj daljnji planovi.

Ta konferencija koja u Hrvatsku dovodi neka od najzanimljivijih imena iz svijeta programera, osnovana je 2012. godine. Tada je imala 200, a 2019. čak 1500 posjetitelja.

Burazin koji je stvorio Codeanywhere, aplikaciju koja omogućuje programiranje u oblaku programerima diljem svijeta, optimistično gleda na razvoj IT sektora u Hrvatskoj.

Može li Hrvatska postati IT meka, reći će u emisiji Poduzetnički mindset čiji je voditelj Saša Cvetojević, a urednica Dunja Trojan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:14