Debi na hrvatskom tržištu

Na Cresu Autograph Collection hotel: "To što smo brend nije mnogo, ako njime ne upravljamo vrhunski"

Trenutno smo još u potrazi za osobljem za rad na recepciji, konobaricama i konobarima te sobaricama i sobarima, kaže Nikola Avram

Novi hotel na Cresu

 Valdarke

Hotel će biti smješten na otoku Cresu.Investicija tvrtke Valdarke vrijedna je više od 15 milijuna eura. Tvrtku Valdarke vodi Cresanin Nikola Avram, menadžer sa preko dvadeset godina međunarodnog iskustva u hotelijerstvu i menadžmentu najuglednijnih turističkih kompanija. Nikola Avram je osnivač i uspješne regionalne tvrtke Alpha Hotel Management koja je licencirana od strane Marriott Internationala za razvoj brenda na jugoistoku Europe.

- Sam dolazak Autograph Collection hotela koji je kategoriziran s pet zvjezdica i koja spada u premium distinctive skupinu Marriottovih hotela vijest je sama po sebi, tim više što ovaj brend debitira na hrvatskom tržištu. Osim što podižemo mikro destinaciju u turističkom smislu to radimo praktički i za cijelu Hrvatsku. Svjesni smo iznimne potražnje za kvalitetnim hotelskim sadržajima i provjerenim brendovima. To što smi mi veliki svjetski brend ne znači mnogo, ako njime ne upravljamo vrhunski. Upravo iz tog razloga pokušavamo zaposliti što više domaćih radnika iako smo upoznati s trendovima kretanja radne snage u Hrvatskoj. U tom smislu pružili smo uistinu respektabilne uvjete rada na svim pozicijama kako i priliči ovakvom lancu hotela. Trenutno smo još u potrazi za osobljem za rad na recepciji, konobaricama i konobarima te sobaricama i sobarima - istaknuo je Nikola Avram koji dodaje da je trenutačno otvoren natječaj za 30 pozicija te da konobarima bit će osiguran smještaj, hrana te plaća koje će iznositi do 1500 eura.

Hotel neće raditi samo tijekom siječnja i veljače, a budućim konobarima jamči se šest mjeseci rada s mogućnošću zaposlenja na neodređeno vrijeme.

Autograph Collection resort imat će 49 soba, dva vanjska bazena, plažno područje s barom, gastro lokacije, wellnes centar te ostale sadržaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 09:52