Novi iskorak u ponudi rabljenih vozila

Neostar: Stvorili smo jedinstvenu platformu za automobile

Platforma je višekanalna što ju čini jedinstvenom u svjetskim razmjerima jer uz navedenu prodaju ili kupnju rabljenog vozila ona omogućuje i pregled raspoloživih servisa na karti te odabir i ugovaranje termina servisa vozila uz transparentni prikaz cijena i pouzdanost usluge servisiranja - ističu u Neostaru
 Mario Pavlovic

Vjerujemo da svojom platformom možemo promijeniti način kupnje, prodaje i održavanja rabljenih vozila na europskom tržištu, kazao nam je predsjednik Uprave Neostara Dimitrije Trbović predstavljajući novopokrenutu platformu Neostar.com za trgovinu rabljenim automobilima.

U odnosu na već postojeće kanale kupoprodaje rabljenih automobila na hrvatskom tržištu, platforma Neostara, ističu u ovoj tvrtki, pruža mogućnost ponude i odabira automobila bez komplikacija i rizika. Takva organizacija, dodaju naši sugovornici iz Neostara, uključuje, među ostalim, preuzimanje troškova pregleda automobila od strane djelatnika Neostara, pripremu fotografija i video prezentacije automobila za platformu, izvedbu pregleda auta u pravilu već 24 sata nakon iskazane namjere prodaje te osiguranje da sva vozila koja se oglase na platformi imaju ili tvorničko ili Neostar jamstvo.

- Platforma je višekanalna što ju čini jedinstvenom u svjetskim razmjerima jer uz navedenu prodaju ili kupnju rabljenog vozila ona omogućuje i pregled i ugovaranje termina servisa uz prikaz cijena i pouzdanost usluge. Po inovaciji koju donosimo u ovaj segment tržišta i industrije možemo reći da smo svojevrsni Airbnb za rabljena vozila - ističu u Neostaru, čiji su menadžment na osmišljavanje platforme, među ostalim, potaknuli rezultati istraživanja Instituta za inovacije iz 2019. o tržištu rabljenih vozila.

Naime, u spomenutome istraživanju više od pedeset posto ispitanika kao najveće izazove i probleme prilikom kupnje rabljenih vozila navelo je nepouzdanost informacija, odnosno, slabu kvalitetu informacija o vozilima. U Neostaru otkrivaju kako su u spomenutu platformu uložili 35 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:00