MOJPOSAO.HR

Nude razne benefite, poput plaćenog toplog obroka, refundiranja troškova dječjeg vrtića - evo što traže

Tražiš posao? Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Ilustrativna fotografija

 Davor Pongracic/Cropix

Libratel, članica Ericsson Nikola Tesla Grupe s temeljnom djelatnošću pružanja usluga nadzora, izgradnje i održavanja telekomunikacijske mrežne infrastrukture. Njihova je prednost spoj lokalnih kompetencija s globalnim iskustvom, a u sklopu strategije njihovog rasta zadovoljstvo im je objaviti da zapošljavamo nove radnike u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Trenutno su u potrazi za Pomoćnim radnikom na izgradnji telekomunikacijske infrastrukture (m/ž). Iskustvo u radu na istim i sličnim poslovima je prednost, ali nije uvjet. Nude razne benefite, poput plaćenog toplog obroka, refundiranja troškova dječjeg vrtića, itd. Na ovaj se možeš prijaviti do 17. lipnja.

Biovega je lider na tržištu ekoproizvoda, a njihov najpoznatiji brand su bio&bio trgovine. Educirana ekipa stručnjaka, savjetnika i prodavača, organska kvaliteta i cjelovitost te dobra atmosfera je ono po čemu su poznati. Trenutno zapošljavaju Trgovaca (m/ž) s iskustvom i poznavanjem engleskog jezika za rad u bio&bio trgovini u Zagrebu. Svakodnevni poslovi uključuju komunikaciju s kupcima i rad na kasi, slaganje robe te sudjelovanje u ostalim zadacima maloprodajnog tima. Više o oglasu pročitaj i prijavi se do 2. lipnja.

SDMS osnovan je 2007. godine u Zagrebu. Visoka razina usluge, profesionalan i odgovoran pristup svakom klijentu kao i jasna vizija temelji su na kojima su izgradili svoje poduzeće. SDMS se iz godine u godinu širi na teritoriju Republike Hrvatske kao i na području SR Njemačke, što rezultira stalnim zapošljavanjem novih stručnih radnika, a sada trebaju više Lakirera (m/ž) s iskustvom ili bez iskustva za rad u Njemačkoj. Radi se na obradi dijelova aviona i helikoptera. Nude osiguran i plaćen smještaj u blizini radnog mjesta te osiguran prijevoz i plaćeni svi putni troškovi. Plaća je 2 100 do 2 400 eura, a prijaviti se možeš do 11. lipnja.

Inspirira te mogućnost rada u vodećoj tvornici u ovom djelu Europe? Zanimljivo ti je raditi u poduzetnom i dinamičnom okruženju gdje se neprestano teži ka unaprjeđenju procesa proizvodnje? Di Klana regionalni lider u proizvodnji stolica raspisuje natječaj za sljedeću poziciju Programer robota za lakiranje (m/ž) - 3 izvršitelja. Uvjete i pogodnosti provjeri u oglasu koji je aktivan do 11. lipnja.

Konica Minolta Hrvatska je rastuća kompanija, sinonim za kvalitetu, inovativnost i kreativnost. Stoga im je iznimno važno da se njihovi zaposlenici u svom radnom okruženju osjećaju ugodno, prihvaćeno i poštovano te da imaju mogućnost razvijati svoju karijeru unutar kompanije. Traže odgovornu i motiviranu osobu s iskustvom na poziciji Dispečer u odjelu Servisa (m/ž). Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 20. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:27