Wiener osiguranje

Osiguravatelj Pelješkog mosta sklopio novu suradnju na području komunikacijskih aktivnosti

Posluje na 90 prodajnih mjesta diljem zemlje u kojima je trenutno zaposleno gotovo 700 radnika
Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja
 Wiener osiguranje

Osiguravatelj najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj, Pelješkog mosta, Wiener osiguranje VIG, potpisalo je ugovor o suradnji na području komunikacijskih aktivnosti s agencijom za odnose s javnošću, Komunikacijskim laboratorijem.

- Drago nam je da smo počeli dugoročnu suradnju s Komunikacijskim laboratorijem u godini kada obilježavamo 20 godina poslovanja. Vjerujemo da će njihovi savjeti i stručnost doprinijeti ostvarivanju poslovnih ciljeva, ali i izgradnji odnosa te otvorenoj komunikaciji s nama važnim dionicima - izjavila je Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja VIG.

Ovom suradnjom četvrto osiguravateljsko društvo na hrvatskom tržištu po premijskim rezultatima povjerilo je brigu o svojim komunikacijskim aktivnostima novoj agenciji.

- Ponosni smo na suradnju s Wiener osiguranjem, naša zadaća prije svega bit će izgradnja odnosa, svakako veselimo se realizaciji svih komunikacijskih aktivnosti osobito u ovoj slavljeničkoj godini za Wiener osiguranje VIG - istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij.

Inače, Wiener osiguranje pozicioniralo se na drugo mjesto u području životnih osiguranja u Hrvatskoj. Posluju na 90 prodajnih mjesta diljem zemlje u kojima trenutno zapošljavaju gotovo 700 radnika. Od ukupnog broja zaposlenih 66 posto njih čine žene, dok se na upravljačkim pozicijama nalazi čak 53 posto žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:51