širok izbor

Otvoren 100. SPAR supermarket u Hrvatskoj

Novi supermarket izgrađen je roku od samo 3,5 mjeseca

Uz parkiralište s 91 parkirnim mjestom rezerviranim za kupce ovog kraja, SPAR ponuda od sada je dostupna i svim stanovnicima Novog Marofa i okolnih mjesta. Novi ili stoti po redu supermarket izgrađen je roku od samo 3,5 mjeseca . Smješten je uz kružni tok na ulazu u grad Novi Marof s varaždinske magistrale

Osim širokog izbora prehrambenih i neprehrambenih artikala, ovaj supermarket ima odjel ribarnice sa svježom ribom, odjel mesnice s izborom programa za roštilj i drugog svježeg mesa te toploteka s velikim izborom gotovih jela. Za jednostavniju kupovinu u novom SPAR supermarketu postavljene su i četiri brze blagajne.

Opskrbu svježim crvenim mesom povjerena je lokalnom proizvođaču Martinjak, dok su priliku za prezentaciju svojih proizvoda i posebno mjesto na policama SPAR supermarketa dobili još vinarija Šafran, Euro-milk s mliječnim proizvodima za robne marke S-Buget te ZMH Horvat s ponudom smrznutog povrća i ribe. Posao je dobilo 24 novih djelatnika s područja Novog Marofa. SPAR Hrvatska je prilikom otvorenja SPAR trgovine u Novom Marofu donirao Vatrogasnu zajednicu grada Novog Marofa i to s onime što im najviše treba za kvalitetan i olakšan rad, radnim vatrogasnim kacigama.

Posebno povodom otvorenja, SPAR je za kupce organizirao i prigodne akcije i pogodnosti pa je tako prvih 200 kupaca u novootvorenom supermarketu moglo kupiti kruh za svega jednu kunu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:15