PRIJAVI SE

Ove hrvatske tvrtke trenutno traže pojačanja za više radnih mjesta, provjerite je li nešto za vas

Zaposli se kao skladištar, recepcioner/voditelj recepcije, radnik u proizvodnji ili vulkanizer/automehaničar

Ilustrativna fotografija

 Daniel Allan/Imagesource/Profimedia/Daniel Allan/imagesource/profimedia

Brodogradnja puna strasti, visoko specijalizirana mornarička plovila, inovacija i timski rad: to je ono što NVL grupa predstavlja. I ti možeš postati dio njihove obitelji u kojoj više od 1500 visokokvalificiranih ljudi u Njemačkoj i diljem svijeta svojim znanjem i kreativnošću svakodnevno pridonosi stvaranju nečeg posebnog. Trenutno traže pojačanja za više radnih mjesta, a prijave primaju najkasnije do 12. kolovoza.

Tvrtku Profine karakteriziraju kvalitetno razmišljanje, inovativna snaga, učinkoviti procesi i osjećaj odgovornosti. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu skladištar (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s položenim ispitom za upravljanje viličarom, a novim kolegama nude rad u mladom i dinamičnom okruženju, regres i božićnicu, mogućnost stimulacije i odlične suradnike. Javi im se do 13. kolovoza.

Tvrtka Tatami Trade poziva savjesne, marljive, pouzdane i fleksibilne osobe da im se pridruže i postanu dio njihova tima na radnom mjestu recepcioner/voditelj recepcije (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju odlično poznavati engleski i njemački jezik i imati prethodno radno iskustvo od najmanje 2 godine, a zauzvrat se nude odlični uvjeti za rad, osiguran smještaj te ugodna radna atmosfera obiteljskog hotela. Prijave primaju do 19. kolovoza.

Zanima te posao u industriji i želiš biti dijelom tima koji proizvodi komponente za najveće svjetske proizvođače automobila? Ovo je onda posao za tebe! AD Plastik, multinacionalna kompanija s bogatim iskustvom u automobilskoj industriji, zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž). Njihova ponuda uključuje stimulacije kroz sustav nagrađivanja, sufinancirane troškove prehrane i prijevoza, brigu o zdravlju i sigurnosti, mogućnost razvoja karijere, prigodne i jubilarne nagrade i koješta drugo. Javi im se do 27. kolovoza.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava na poziciji vulkanizer/automehaničar (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na sličnim poslovima, novim kolegama nude dinamično okruženje, stručno usavršavanje, motivacijski program i atraktivnu plaću, a svoj životopis trebaš im poslati do 17. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:02