Simpa Glanc

Ovog proljeća još više megabajta, SMS-ova i minuta za sve Simpa korisnike Glanc opcija

Tako će svi korisnici uz minimalno povećanje mjesečne naknade moći bezbrižnije komunicirati s najbližima
Glanc opcija
 404 Agencija

Simpa korisnici od 24. travnja mogu uživati u još više megabajta, minuta i SMS-ova u Glanc opcijama. Naime, Veliki Glanc od danas sadrži čak 6000 megabajta, Srednji Glanc također 1000 megabajta više no što je to bilo do sad te dodatno više minuta za razgovore, dok korisnici Malog i Najmanjeg Glanca imaju na raspolaganju čak dvostruko više internet prometa uz dodatno povećanje broja jedinica minuta i SMS-ova.

Tako će svi korisnici, ali i oni koji će to tek postati, uz minimalno povećanje mjesečne naknade za navedene opcije moći bezbrižnije komunicirati s najbližima te dijeliti, uploadati i downloadati još više sadržaja.

S obzirom na povećanje megabajta, minuta i poruka u Glanc opcijama, Simpa korisnici mogu prebaciti određenu količinu bilo koje od navedenih jedinica prijateljima ili članovima obitelji. Radi se o opciji Prebaci Glanc koja jedina na tržištu omogućava dijeljenje jedinica između korisnika. Ako nakon podijeljenih nepotrošenih jedinica korisniku Glanc opcije i dalje preostane megabajta, minuta ili SMS-ova, niti tad se neiskorištene jedinice ne gube u nepovrat. Iste se automatski sele u sljedeći mjesec prilikom reaktivacije bilo koje od Glanc opcija – ukoliko korisnik ima dovoljno sredstava na svom računu kako bi se opcija automatski reaktivirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:49