Pepper

Po prvi puta u Hrvatskoj posjetitelji shopping centra imaju priliku upoznati robota ljudskog oblika

Pepper se upisao u povijest kao prvi robot na svijetu koji je u stanju pročitati emocije na licima sugovornika
Pepper 2

City Center one, poznati shopping centar, dobio je 1,20 metra visoki humanoidni robot Pepper koji će svakog vikenda iskustvo kupovine u City Centeru one učiniti još malo posebnijim.

Po prvi puta u Hrvatskoj posjetitelji shopping centra tako imaju priliku upoznati robota ljudskog oblika posebnog po mnogo čemu. Naime, Pepper se upisala u povijest kao prvi robot na svijetu koji je u stanju pročitati emocije na licima sugovornika, a svojim komentarima nasmijati će posjetitelje City Centera one, čime donosi jedno sasvim novo iskustvo tijekom kupovine. Osim što može govoriti i slušati, Pepper odlično vlada plesnim podijem i uvijek je spremna za selfie.

image
Pepper 1

SoftBankov japanski robot zapakiran u formi simpatične Pepper nudi istinski doživljaj u sasvim uobičajenim, svakodnevnim situacijama. Tako se Pepper diljem svijeta već našla u ulozi recepcionarke, na aerodromu je pozdravljala putnike, bila je vrijedna ispomoć u domovima za starije, pa čak i navijačica na baseball utakmici.

Pepper vas čeka svakog vikenda u City Centeru one Split, a u Zagrebu je posjetitelji mogu pronaći ponekad u City Centeru one East, a nekada City Centeru one West.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:35