ZATVARAJU VRATA

Popularni trgovački lanac od studenoga u 11 prodajnih centara ne radi nedjeljom: Provjerite je li ‘vaš‘ na popisu

Ova odluka je privremenog karaktera i zasad će vrijediti do 1. ožujka iduće godine

Pevex trgovina

 Ivo Ravlic/Cropix

Nevezano uz najave Vlade o najavama neradne nedjelje, jedan je trgovački lanac donio odluku da od 1. studenoga 2022. godine 11 njihovih prodajnih centara neće raditi nedjeljom. Radi se o Pevexu, jednom od omiljenih hrvatskih centara za alat, građevinski materija, kućanske aparate i opremu za vrt.

Neradna nedjelja u Pevexu je rezultat zajedničke odluke zaposlenika i Uprave Pevexa, čime kompanija nastoji s jedne strane imati zadovoljne zaposlenike, a s druge pratiti tržišna kretanja. Tako zasada od 23 hrvatska grada u kojima Pevex ima prodajne centre nedjeljom neće raditi oni u Kutini, Križevcima, Virovitici, Čakovcu, Makarskoj, Karlovcu, Koprivnici, Vukovaru, Bjelovaru, Vinkovcima i Dubrovniku.

Hoće li i Pevexovi centri u ostalim gradskim središtima zatvarati svoja vrata, pokazat će vrijeme. Za pretpostaviti je da će u kompaniji tu odliku donijeti nakon analize ‘nedjeljnih‘ troškova i manjka prihoda u ovih 11 centara.

-Kontinuirano radimo na zadovoljstvu naših djelatnika i osim što im povećavamo materijalna prava važno nam je njihovo zadovoljstvo i mišljenje. Tako smo i ovu odluku donijeli zajednički jer želimo imati zadovoljne kupce, ali i motivirane djelatnike – istaknuo je predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

Ova odluka je privremenog karaktera i zasad će vrijediti do 1. ožujka iduće godine.

Kupci neće biti nimalo zakinuti (osim vjerojatno onih u navedenim središtima) jer svakodnevno imaju dostupnost čak 27 prodajnih centara diljem Hrvatske. Inače, svi kupci do željenih proizvoda Pevexa mogu 24 sata dnevno putem Pevexove web stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:01