pomoć lokalnoj zajednici

Porsche Croatia i Porsche leasing donirali 1,5 milijuna kuna za potresom pogođena područja

Porsche Croatia donacijom žrtvama potresa nastavlja pružati pomoć lokalnoj zajednici u sklopu svoje strategije društveno odgovornog poslovanja
porsche donacija

Tvrtke Porsche Croatia i Porsche leasing uplatile su 1, 5 milijun kuna na račun Državne riznice Republike Hrvatske koji je otvoren u sklopu akcije "Pomoć za obnovu nakon potresa" s ciljem prikupljanja financijskih sredstava namijenjenih sanaciji šteta u Sisačko-moslavačkoj županiji i drugim pogođenim područjima.

"Naša tvrtka duboko je svjesna teške životne situacije u kojoj su se našli stanovnici Petrinje, Siska, Gline i okolnih područja. Iako je od najtežeg potresa prošlo već mjesec dana, tlo na tom području još uvijek podrhtava, ljudi žive u izuzetno teškim uvjetima i u stalnom strahu. Zato smatramo da je sada pravi trenutak da donacijom pomognemo ne samo materijalno, već da ujedno pošaljemo poruku da ih nismo zaboravili“, izjavio je povodom donacije Ivo Ivančević u ime tvrtke Porsche Croatia.

„Iskreno suosjećamo sa svim stanovnicima potresom pogođenih područja i nadamo se da će se situacija čim prije normalizirati. Našom donacijom željeli smo poslati poruku suosjećanja i zajedništva i nadamo se da ćemo time doprinijeti što bržoj sanaciji posljedica razornog potresa", rekao je Danijel Pasarić u ime tvrtke Porsche leasing.

Porsche Croatia donacijom žrtvama potresa nastavlja pružati pomoć lokalnoj zajednici u sklopu svoje strategije društveno odgovornog poslovanja, u okviru koje je u travnju prošle godine donirala novčana sredstva Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević za borbu protiv koronavirusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:47