Greška u mreži

Problemi za korisnike HT-a. Prijavljuju probleme s uspostavom poziva i gubitak interneta

Problemi se odnose na sve mreže HT-a, uključujući Bonbon
Ilustracija mobitel
 Sutterstock

Dio korisnika mobilnih mreža Hrvatskog telekoma (i Bonbona), na području Zagreba imaju teškoće s uspostavom poziva i korištenjem mobilnog interneta. Korisnici prijavljuju kratkrotrajne gubitke signala koji se nakon nekog vremena vrati, a onda se opet izgubi.

Na Facebook stranici HT-a korisnici pokušavaju doznati što se zapravo događa, a iz najvećeg domaćeg telekoma odgovaraju da "bilježe poteškoće u radu usluge".

"Trenutno imamo zabilježene poteškoće u radu usluga na području Hrvatske, a s obzirom na to da se odmah krenulo s otklonom, uskoro se očekuje rješavanje", generički je odgovor zabrinutim korisnicima na društvenim mrežama.

U međuvremenu, kako su nam službeno javili iz HT-a, poteškoće su otklonjene oko 14 sati.

- Danas oko 12:40 sati zabilježene su povremene poteškoće u podatkovnom prometu za dio korisnika u mobilnoj mreži HT-a. Uložili smo maksimalan napor i svoje stručno znanje kako bismo omogućili uobičajeno funkcioniranje telekomunikacijskog prometa te su poteškoće otklonjene oko 14 sati - odgovorili su.

"Iskreno se ispričavamo svim svojim korisnicima koji su imali poteškoća u korištenju naših usluga i zahvaljujemo na razumijevanju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:02