Dan domovinske zahvalnosti

Provjerite kako će 5. kolovoza raditi trgovine i šoping centri, a kako drogerijski lanci

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza, većina trgovina u Hrvatskoj radit će prema nedjeljnom radnom vremenu
Kupnja u Lidlu
 Lidl Hrvatska

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza, većina trgovina u Hrvatskoj radit će prema nedjeljnom radnom vremenu.

Tako će sve veće poslovnice trgovačkog lanca Konzumu u srijedu raditi prema blagdanskom radnom vremenu. SuperKonzum na zagrebačkom Črnomercu, recimo, radit će od 8 do 20 sati, a ovdje možete pogledati kako će raditi svaka pojedina trgovina.

Isto radno vrijeme imat će i većina trgovine Lidla u Zagrebu, kao i one u Splitu, od 8 do 20 sati, a popis njihovih poslovnica s detaljima radnih vremena pronađite ovdje.

Iz Kauflanda su, također, poručili da će raditi prema nedjeljom radnom vremenu, odnosno većina trgovina radit će od 7 do 21 sat, a ovdje možete provjeriti kako će raditi poslovnica najbliža vama.

Trgovine Spara isto, odnosno većina od 8 do 14 sati, ali radno vrijeme svih INTERSPAR hipermarketa je prema redovnom radnom vremenu, točnije do 21 ili 22 sata u turističkim gradovima. Točno vrijeme za svaku poslovnicu provjeriti ovdje.

Trgovine Plodina će na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti radit će u većini slučajeva od 7 do 22 sata, a na nekim lokacijama i do 23 sata. Ovdje provjerite kako će raditi vama najbliža trgovina Plodina.

Trgovine Tommy će 5. kolovoza raditi u unutrašnjosti Hrvatske od 7 do 14 sati, dok će na obali raditi u većini slučajeva do od 7 do 22 sata. Cijeli popis trgovina s detaljima radnih vremena pronađite ovdje.

S druge strane, shopping centri u Hrvatskoj, u većini slučajeva, radit će prema redovnom radnom vremenu Tako će Westgate Shopping City raditi od 10 do 21 sat, a ugostiteljski objekti i objekti koji poslužuju hranu unutar centra od 9 do 21 sat.

Također, većina trgovina u zagrebačkom shopping centru Avenue Mall sutra će raditi kao i radnim danom, a ovdje možete doznati točno radno vrijeme svakog pojedinog objekta.

Prema redovnom radnom vremenu radit će i zagrebačke City Centera One trgovine što možete pogledati ovdje i ovdje, a kako će raditi splitska poslovnica ovdje možete doznati kako će raditi splitski šoping centar.

Drogerijski lanci Müller i dm radit će uglavnom prema nedjeljnom rasporedu, odnosno od 9 do 21 sat. Radno vrijeme prodavaonica pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 06:42