Uključeni u zajednicu

Pulski hotelijer pomaže lokalnoj bolnici: 'Donirat ćemo stotinjak lunch paketa dnevno'

Uslijed dugogodišnje postojeće dobre suradnje sa Općom bolnicom Pula, odlučili smo pomoći i materijalno
Hotel Park Plaza Arena u Puli
 Goran Sebelic / Hanza Media

Pulski hotelijer Arena Hospitality Group d.d. u teškoj situaciji oko epidemije koronavirusa odlučio je pulskoj Općoj bolnici donirati 35 LCD TV-a setova za potrebne prostore u bolnici. Isto tako, za medicinsko osoblje bolnice, koje zbog povećanog opsega posla ostaje dulje vrijeme na svojim radnim mjestima, donirat će se 100-tinjak “lunch paketa” dnevno, koje će se pripremati u svojim kuhinjama.

Osim toga, stavljaju na raspolaganje i svoje zaposlenike u pripremi useljenja u nove prostore bolnice sukladno uputama iz Opće bolnice Pula. Isto tako, hotelijer će omogućiti svojim zaposlenicima da pomažu u pripremi i čišćenju prostora za što skorije useljenje u bolničke odjele.

-Uslijed krizne situacije uzrokovane epidemijom COVID-19 koronavirusom, još jednom stavlja na raspolaganje svoje mogućnosti kako bi doprinijela lokalnoj zajednici i stanovništvu da se što lakše prebrodi teška situacija u kojoj se svi nalazimo.

Uslijed dugogodišnje postojeće dobre suradnje sa Općom bolnicom Pula, odlučili smo pomoći i materijalno, ali i stavljanjem na raspolaganje naše zaposlenike prema mogućnostima. Arena Hospitality Grupa ovime želi dati svoj doprinos sa željom da se izvanredna situacija u kojoj živimo čimprije okonča uz što lakše posljedice, ali će također nastaviti pratiti situaciju i dalje biti od pomoći zajednici i građanima Pule, Istre i Hrvatske, poručili su iz pulske hotelske tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:01