MOJPOSAO

Što se nudi na domaćem tržištu rada? Ovog tjedna zapošljavaju Lush manufaktura, Dicta, Oryx...

Portal MojPosao i Novac.hr vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Depositphotos/

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Ne traži dalje! Lush manufaktura, najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, zapošljava ‘na veliko‘. Trenutno su u potrazi za pojačanjima na pozicijama: Skladištar – rukovatelj viličarom (m/ž), Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž), Pomoćni radnik u skladištu (m/ž), Student za rad u skladištu (m/ž) i Student za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž). Svoj životopis i motivacijsko pismo pošalji im do 22. kolovoza.

Oduvijek te privlačila mogućnost rada u inozemstvu? Posjeduješ iskustvo montiranja lakih metalnih konstrukcija? Želiš napredovati u poslu i kontinuirano ulagati u svoje znanje i vještine? INNOVA SERVICE, tvrtka čija je primarna djelatnost instalacija i održavanje autopraonica, zapošljava Pomoćnog montera (m/ž). Nude stimulativna primanja, osiguran smještaj, prijevoz i hranu na terenu, kontinuirane edukacije te rad u iznimno dinamičnom i stimulativnom radnom okruženju. Prijave primaju do 6. rujna.

DICTA, jedna je od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju renomiranih svjetskih proizvođača satova, modnog nakita i remenja, zapošljava Prodavača (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će komunikativni i pouzdani kandidati koji imaju iskustva u trgovini satovima i nakitom te lako usvajaju nova znanja. Novim kolegicama i kolegama nude rad u dinamičnom okruženju, kvalitetne uvjete rada i stalan posao. Javi im se do 28. kolovoza.

Pridruži se najvećem hrvatskom metal bendu! KM Kovnica, kompanija koja okuplja niz stručnjaka za obradu metala, traga za osobama koja će se pridružiti njihovom timu, u ulozi Tehničara kvalitete 2 (m/ž). Potrebno je posjedovati minimalno 1 godinu prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a opis posla, između ostalog uključuje, kontrolu procesa proizvodnje i proizvoda u proizvodnji, izradu kontrolnih procedura te evidentiranje i održavanje zapisa o kvaliteti proizvoda i procesa. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 28. kolovoza.

ORYX Rent a car, sastavni dio Zubak Grupe, nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. I odličnu poslovnu priliku! Pridruži im se na radnom mjestu Referent u poslovnici ORYX Rent a cara (m/ž). Brinut ćeš o potrebama, zahtjevima i zadovoljstvu klijenata stoga traže brižnu, pedantnu i pažljivu osobu kako bi upiti bili obrađeni na najvišoj razini. Ako je timski rad tvoja odlika, a uza sve to si proaktivna, vedra i odgovorna osoba, savršen si kandidat/kinja! Oglas ostaje aktivan do 27. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:09