nagrada za trud

Tommy zaposlenicima isplaćuje 1500 kuna božićnice

‘Isplatom božićnice želimo se zahvaliti svim zaposlenicima i pokazati koliko cijenimo njihovu marljivost i odgovornost u radu, posebno u izvanrednim okolnosti kojima svjedočimo u godini na izmaku‘
 Josko Ponos/Cropix

Tommy će u prosincu, kao i prethodnih godina, svim svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu u visini do 1500 kuna, ovisno o duljini radnog staža realiziranog u Tommy-ju.

- Isplatom božićnice želimo se zahvaliti svim zaposlenicima i pokazati koliko cijenimo njihovu marljivost i odgovornost u radu, posebno u izvanrednim okolnosti kojima svjedočimo u godini na izmaku. Unatoč specifičnoj i izazovnoj situaciji, tijekom godine smo povećavali redovne plaće, posebno prodajnom osoblju, a dodatno smo isplaćivali i stimulativne dodatke radnicima (uskrsnica, nagrade za radni rezultat, naknade za prehranu…), uključujući i dodatnu naknadu za posebne uvjete rada prodajnog osoblja, a radi rizika kojima su bili izloženi u poslovanju prodavaonica - pojasnio je Dario Mamić, voditelj korporativnih komunikacija Tommyja.

Iz Tommyja su kao posebnu vrijednost tvrtke istaknuli zaposlenike.

- Našim zaposlenicima omogućavamo iznadprosječne uvjete rada u pogledu ukupnih primanja a istovremeno omogućavamo i dodatne edukacije kao i mogućnost profesionalnog napredovanja - naglasili su iz Tommyja.

Tommy donirao 200.000 kuna Kliničkom bolničkom centru Split

Povodom predstojećih Božićnih blagdana Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000 kuna. Tommy je ove godine odlučio sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjeriti u ovu humanitarnu donaciju. Cjelokupan iznos je namijenjen poboljšanju uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od infekcije Covid-19 virusom, a bit će raspoređena sukladno prioritetima koje odredi KBC Split prema stvarnim potrebama.

- U godini na izmaku zdravstveni sustav je bio i još je uvijek izložen naporima u liječenju pacijenata, pa smo odlučili izdvojiti i donirati financijska sredstva koja će KBC iskoristiti za unapređenje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od Covid-19 virusa. Na ovaj način želimo se i zahvaliti cijelom timu KBC-a na izvanrednim naporima koje osoblje, prije svega stručno medicinsko osoblje, ulaže u cilju zaštite zdravlja pacijenata. Ponosni smo što i u ovim za gospodarstvo složenim okolnostima, kao dalmatinski gospodarski lider među tvrtkama, možemo dati svoj doprinos društvenoj zajednici i na taj način pokazati visoki stupanj solidarnosti i odgovornosti u ovim izazovnim vremenima - priopćili su iz Tommyja.

Iz Tommyja napominju kako je ovo jedna u nizu aktivnosti tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta, kojima podupiremo humanitarne i opće korisne projekte. Ova donacija je već druga akcija humanitarnog partnerstva s KBC Split u ovoj godini, jer je Tommy početkom godine donirao financijska sredstva u iznosu od 323.566 kuna i Klinici za dječje bolesti u sklopu humanitarne akcije Budi prijatelj djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:34