MOJPOSAO.HR

Traže se doktori, vulkanizeri, skladištari... Ako ste u potrazi za poslom, ovo je adresa za vas

Provjerite uvjete, rokove i sve što traže poslodavci

Ilustrativna fotografija

 Khunkorn Laowisit/Panthermedia

Stanić, vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, traga za pouzdanim i ambicioznim kolegama koje će im se pridružiti na radnom mjestu: Vozač B i/ili C kategorije (m/ž). Opis posla uključuje utovar i istovar robe, dostavu robe do definiranih lokacija te odgovornost za održavanje zaduženog vozila. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje jednu godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 12. ožujka.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava na poziciji: Vulkanizer/automehaničar (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na sličnim poslovima, novim kolegama nude dinamično okruženje, stručno usavršavanje, motivacijski program i plaću u rasponu od 930,00 do 1.195,00 eura, a svoj životopis im trebaš poslati do 29. ožujka.

Magdalena, klinika koja već više od dvadeset godina pruža sveobuhvatnu kliničku skrb kardiovaskularnim bolesnicima, zapošljava Doktora medicine - specijalizanta na odjelu kardiologije (m/ž). Njihova ponuda uključuje specijalizaciju iz kardiologije, ugodno i stimulirajuće radno okruženje, stimulativna primanja, službeni mobitel i plaćene putne troškove. Ako se želiš pridružiti njihovom timu, javi im se najkasnije do 1. travnja.

C&A moda trgovina traži Prodajnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu i Samoboru. Ako si osoba koja je otvorena prema promjenama i inovacijama, želiš nastaviti učiti o modi, maloprodaji i prodaji, a uz to si timski igrač – ovo je posao za tebe. Nude ti konkurentnu plaću, mogućnost pohađanja treninga npr. o službi za korisnike, stajlingu ili trapericama, popuste za zaposlenike i slično. Svoj životopis im možeš poslati do 10. ožujka.

Syngenta je vodeća globalna tvrtka u djelatnosti poljoprivredi sa sjedištem u Švicarskoj, posvećena oživljavanju potencijala biljaka. Imaju više od 30 tisuća zaposlenih, a svoj tim sada žele osnažiti na radnom mjestu: Računovođa (m/ž). Nude ti potpuni paket naknada i beneficija (konkurentnu zaradu, dodatne zdravstvene i mirovinske planove), hibridni model rada, kulturu koja slavi različitost i uključenost, profesionalni razvoj i ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Javi im se do 16. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:39