MOJPOSAO.HR

Traže se konobari, skladištari, prodajni savjetnici... Izdvojili smo tek nekoliko oglasa iz aktualne ponude na tržištu rada

Nude konkurentna primanja, energično i veselo radno okruženje, slobodne vikende i pozitivan pristup poslu i zaposlenicima

Ilustrativna fotografija

 Matija Djanjesic/Cropix

Villa Kaštel, mali obiteljski hotel smješten na samoj plaži u Povljani na Pagu, zapošljava Konobara - barmena (m/ž). Opis posla uključuje samostalan rad u baru na plaži u sklopu hotela, pripremu i posluživanje pića te koktela te komunikaciju s gostima hotela. Poznavanje engleskog jezika je poželjno radi kvalitete obavljanja posla. Nude plaću od 8.000 kuna, smještaj i prehrana su osigurani, a posao je sezonski. Ako su te zainteresirali, javi im se do 20. lipnja.

Rotometal alati je ekskluzivni zastupnik i partner Hoffmann Group, vodećeg europskog proizvođača i trgovca industrijskog alata za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, zapošljavaju na radnom mjestu: Skladištar/viličarist (m/ž). Novim kolegama nude konkurentna primanja, energično i veselo radno okruženje, slobodne vikende i pozitivan pristup poslu i zaposlenicima. Rok za prijavu na oglas ističe 5. srpnja.

Hrvatska poštanska banka, najveća banka u hrvatskom vlasništvu, zapošljava Mlađeg specijalista za podršku poslovanju sa stanovništvom (m/ž). Očekuju te rad u dinamičnom okruženju, uravnoteženost privatnog i poslovnog života, briga o tvom zdravlju, božićnica, uskrsnica, regres, posebne pogodnosti poput nižih kamatnih stopa na kredite, slobodni dani za darivanje krvi i volontiranje te koješta drugo. Svoj životopis im pošalji do 28. lipna.

C&A traži više Prodajnih savjetnika (m/ž) za poslovnice u Zagrebu, Zagreb-Buzinu, Zaprešiću, Poreču i Rijeci. Opis posla uključuje rad na blagajni, pomaganje i savjetovanje kupaca, prezentaciju robe te brigu o asortimanu. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a nude ti posebne edukacijske programe za uspješan početak rada u tvrtki, stimulativna primanja, dodatak za topli obrok i prijevoz, mogućnost napredovanja, dodatne dane godišnjeg odmora prema radnom stažu.

Kariera traži kandidate za radnu poziciju: Radnik na pakiranju robe i izradi ambalaže (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju samostalni kandidati s izraženim organizacijskim vještinama. Mjesto rada je Stupnik, radi se samo u jutarnjoj smjeni, a novim kandidatima nude naknadu za putne troškove, dodatak za prehranu, mogućnost dugoročnog zaposlenja i odlične kolege. Oglas ostaje aktivan do 21. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:03