MOJPOSAO.HR

Traže se vatrogasci, armirači, pravnici... pogledajte što se sve nudi na tržištu rada ovaj tjedan

Poslodavci se, pored plaće, sve više orijentiraju i na ostale pogodnosti...
Zagreb, 280522.
DVD Moravce, Prigorska 88.
Gradonacelnik Tomislav Tomasevic predao je 11 kombi vozila za prijevoz vatrogasaca i vatrogasnu opremu predstavnicima dobrovoljnih vatrogasnih drustava Vatrogasne zajednice grada Zagreba.
 Goran Mehkek/Cropix

CERERA, građevinska tvrtka koja izvodi armiračke i armirano betonske radove, zapošljava više osoba na radnom mjestu: Armirač (m/ž). Potrebno je znanje u vezanju i postavljanju armature te čitanju projekata, a novim kolegama nude osiguran stan, topli obrok na gradilištu te prijevoz, satnicu u rasponu od 10 do 15 eura te mogućnost napredovanja do pozicije voditelja. Ako su te zainteresirali, javi im se do 10. rujna i postani dijelom njihovog tima.

A-Elektronik, tvrtka koja se bavi istraživanjem, razvojem i proizvodnjom na području ugradbenih tehnologija, operativnih sustava u realnom vremenu, strojnog učenja, umjetne inteligencije, strojarstva i mobilnih aplikacija, zapošljava Asistenta (m/ž). Više detalja o opisu posla može pronaći u oglasu, a njihova ponuda uključuje pozitivno radno okruženje, konkurentnu plaću, ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, dodatno zdravstveno osiguranje i druge pogodnosti. Javi im se do 10. rujna.

INA Grupa, srednje velika europska naftna kompanija s vodećom ulogom u regiji u području istraživanja, razrade i proizvodnje nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Vatrogasac/Vatrogasac (m/ž). Kandidati moraju biti profesionalni vatrogasci ili vatrogasni tehničari i posjedovati liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za vatrogasca, a rok za prijavu na oglas ističe 7. rujna.

Imaš VSS pravnog usmjerenja? Odlično upravljaš vremenom i odlikuju te razvijene organizacijske vještine? Kritički pristupaš radnim zadacima? Ne traži dalje! Do 10. rujna prijavi se na oglas za radno mjesto Pravnik-pripravnik (m/ž) u tvrtki ING-GRAD. Nude ti priliku za profesionalni rast i razvoj, ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, božićnicu, mogućnost stalnog zaposlenja, zajedništvo kroz korporativne team-buildinge i koješta drugo

Enna fruit je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, zapošljavaju na poziciji: Administrator materijalnog računovodstva (m/ž). Opis posla uključuje utvrđivanje zaliha po vrsti, količini i vrijednosti, kontrolu skladišnih evidencija, usporedbu stvarnog i zabilježenog stanja zaliha podataka o cijenama materijala i robe te ostale adminstrativne poslove. Oglas ostaje aktivan do 9. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 06:00