MOJ POSAO

Tražiš nove izazove i iskorak u karijeri? Ovi poslodavci traže tebe, neki nude dosta dobre prilike i uvjete

Provjerite uvjete i sve što nude, rokovi za prijavu su kratki

Rovinj, hotel iz grupe Maistra Hospitality

MiniPolis je interaktivni edukativni tematski park namijenjen djeci od 2 do 12 godina te njihovim roditeljima, učiteljima i drugim odraslima koji ih prate na ovoj jedinstvenoj avanturi učenja kroz zabavu. Trenutno tragaju za Voditeljem financija i računovodstva (m/ž), a posao podrazumijeva samostalno vođenje računovodstva i knjiga, evidenciju zaposlenih radnika i radnih sati, odgovornost za inventure i blagajnu te sudjelovanje u izradi financijskih izvješća. Nude ti vrlo ugodne uvjete za rad, a prijave primaju do 22. siječnja.

HANZA MEDIA, vodeća medijska kuća na tržištu, svoj uspjeh duguje stručnim, inovativnim, fleksibilnim i visoko motiviranim zaposlenicima, orijentiranim na timski rad. Ako si otvoren/a za nove ideje, pokreće te kreativno okruženje i spreman/na si na nove izazove, pridruži se njihovom timu na poziciji: Specijalist prodaje medijskih rješenja (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje dvije godine iskustva u radu na poslovima u području marketinga i prodaje, imati izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine te imati ‘osjećaj za rokove‘. Pronalaziš se u tom opisu? Javi im se najkasnije do 25. siječnja.

Gemma B&D, distributer bijele tehnike premium kvalitete, zbog povećanja opsega posla traži Administratora u marketingu (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će energični kandidati koji imaju iskustvo rada na sličnim poslovima i koji odličnu poznaju rad u Adobe paketu (Photoshop, Acrobat, InDesign). Novim kolegama nude poticajnu radnu atmosferu, edukacije i stručno usavršavanje te mogućnost dodatne zarade. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 6. veljače.

Maistra Hospitality Group traži nove talente! Imaš minimalno 6 mjeseci radnog iskustva u odjelu wellnessa, salona ili medicinskoj ustanovi? Posjeduješ razvijene komunikacijske i prodajne vještine? Snalažljiva si i motivirana osoba? Odlično! Pridruži im se na poziciji: Kozmetičar/Wellness terapeut (m/ž). Nude ti cjelogodišnji posao, konkurentnu plaću u turizmu, dodatne stimulacije na plaću, osigurane tople obroke, ulaganje u tvoj profesionalni razvoj i mogućnost napredovanja. Javi im se do 28. siječnja.

Plodine, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, zapošljava Skladišno-transportnog radnika (m/ž). Opis posla uključuje preuzimanje, smještanje i čuvanje robe u skladištu, pripremu robe za distribuciju po supermarketima i održavanje čistoće skladišnog prostora, a nude ti uvođenje u posao uz mentora, mogućnost daljnjeg usavršavanja, stimulativnu plaću, naknadu za topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i regres. Svoj životopis im pošalji do 1. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:34