MOJ POSAO.HR

Tražiš posao? I ovoga tjedna imamo zanimljiv izbor, među poslodavcima su primjerice Lush, Blitz-Cinestar, Lesnina...

Provjeri što se nudi u tjednom pregledu poslova

Ilustrativna fotografija

 -/Wavebreak/Profimedia

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Ne traži dalje! Lush manufaktura, najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, poziva te da im se pridružiš na jednoj od oglašenih pozicija: Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž) i Student za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž). Kako bi te zainteresirali, nude ti pozitivno radno okruženje, mogućnost napredovanja i mjesečne bonuse. Javi im se do 11. rujna.

Voliš timski rad i ostvarivanje zajedničkih ciljeva? Želiš se dokazivati i napredovati? Inovativna si i proaktivna osoba? Postani dijelom AD Plastik Grupe, moderne, uspješne i inovativne kompanije koja potiče kreativnost i učinkovitost! U potrazi su za po. jačanjem na radnom mjestu Radnik u proizvodnji (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude stabilno i strukturirano radno okruženje te mogućnost napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 20. rujna.

Blitz-Cinestar, najveće i vodeće društvo za kinoprikazivačke usluge u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, zapošljava Konobara/barmena (m/ž) te Osoblje u multipleksu (m/ž). Ukoliko posjeduješ izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, tražiš dinamičan i izazovan posao, voliš kino te si motiviran/a za učenje i usavršavanje, ovo je prilika kao stvorena za tebe. Javim im se čim prije, jer prijave na oglase primaju do 9. rujna. Vidimo se u Cinestaru!

Lesnina, jedna od najvećih i najuspješnijih trgovina namještajem u Hrvatskoj, te poziva da se pridružiš njihovom timu na poziciji: Skladištar (m/ž). Prethodno radno iskusvo je poželjno, ali nije uvjet za prijavu na oglas, a novim kolegama nude božićnicu, rad na puno radno vrijeme, godišnje nagrade najboljim zaposlenicima, osiguran parking, jubilarne nagrade, dar u naravi i mogućnost trajnog zaposlenja. Ako su te zainteresirali javi im se do 17. rujna i postani dijelom Lesnina tima!

Vertiv okuplja industrijske stručnjake i arhitekte kontinuiteta koji u suradnji s klijentima najprije zamišljaju a zatim provode u djelo modularne data centre budućnosti. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Program Manager (m/ž), a njihova ponuda uključuje kontinuirano učenje i profesionalni razvoj, rad na zanimljivim međunarodnim projektima, razne bonuse te rad u vrhunskoj međunarodnoj korporaciji. Oglas ostaje aktivan do 13. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:32