MOJPOSAO.HR

Tražiš posao? Maistra, Grawe, OTP banka... ovo su samo neki od poslodavaca koji nude zanimljive pozicije

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

Ilustrativna fotografija

 Elvir Tabakovic/Cropix/Cropix

LOPTICA SPORT d.o.o. je obiteljska tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom. Nalaze se na Firulama i traže djelatnika koji će se pridružiti njihovom timu. Traže djelatnika u prodavaonici sportske opreme (m/ž). Ono što pružaju je ugodno radno okruženje, stalni radni odnos, rad u jednoj smjeni, slobodan dan u tjednu, a podržavaju i zapošljavanje umirovljenika. Uvjeti su srednja stručna sprema, komunikativnost i spremnost na učenje. Na ovaj oglas se možete prijaviti do 3. kolovoza. Izvrsno se snalaziš u računovodstvu i brojke su ono što tebe zanima? Onda je pozicija Referent financija (m/ž) baš za tebe. Enna fruit d.o.o. je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. Traže osobu koja će se baviti unosom ulaznih računa, obračunom, knjiženjem i terećenjem ostalih dokumenata vezanih uz poslovanje društva, uskladom stanja, izradom i pomoći pri izradi izvještaja te ostalim poslovima vezanim uz računovodstvo. Ako je to ono u čemu si izvrstan, imaš VSS ili SSS ekonomskog usmjerenja, poznaješ engleski jezik u govoru i pismu i imaš barem 1 godinu radnog iskustva prijavi se na natječaj do 30.srpnja. Nude dinamično radno okruženje, profesionalnu radnu okolinu te edukacije i razvoj vještina.

MAISTRA d.d. jedna je od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj. Traže osobu s iskustvom na radnom mjestu Voditelja s razvijenim organizacijskim vještinama, inovativnim rješenjima te željom za rad u funkciji ljudskih potencijala u ulozi Voditelja zapošljavanja i razvoja na destinaciji u hotelijerskoj industriji (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a osoba treba biti VSS/VŠS društvenog, humanističkog ili ekonomskog smjera s barem 3 godine iskustva na voditeljskoj poziciji. Zaduženja i odgovornosti pogledajte u samom oglasu, a ono što nude je ugovor na neodređeno vrijeme, atraktivna primanja, bonuse i benefite u skladu s poslovnim rezultatom, mogućnost profesionalnog usavršavanja, dinamične aktivnosti koje omogućuju da unaprijeđujete vlastite organizacijske sposobnosti te motivirajuće i ugodno radno okruženje. Prijaviti se možete do 2. kolovoza.

OTP banka d.d. uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla – od jadranske obale do kontinentalnih središta. Žele biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život i zato su u potrazi za Specijalistom za poslove skrbništva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, posao je na neodređeno vrijeme, a opis radnih zadataka možete provjeriti u samom oglasu. Potrebno je imati VSS ekonomskog smjera i razumijeti financijske izvještaje, te imati sposobnost njihovog tumačenja s aspekta prihoda i rashoda. Trebate imati znanje o korporativnim akcijama, aktivno se služiti engleskim jezikom te dobro poznavati MS Office. Što se tiče benificija možete ih provjeriti na njihovim stranicama ”Kako brinemo za naše zaposlenike”. Prijaviti se možete do 5. kolovoza.

GRAWE Hrvatska d.d. prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj koje od svog osnutka posluje s dobiti. Matična kuća iz Austrije ima tradiciju dugu gotovo 200 godina koja ih obogaćuje neizmjernim iskustvom u osiguravanju najvažnijih vrijednosti u svim životnim fazama. Trenutno su u potrazi za osobom Vanjski suradnik – Procjenitelj za imovinske štete (m/ž). Lokacija rada je Varaždin, a radna pozicija uključuje bavljenje izvida šteta na imovinskim štetama, usmenu komunikaciju sa oštećenicima, izradu troškovnika sanacija šteta te davanje mišljenja o šteti. Osoba treba imati minimalno SSS (tehničke struke), iskustvo rada na poslovnim procjenama, poznavanje građevinskih radova, posebice završnih radova, izradu troškovnika i rad u programima za graditeljstvo. Osoba treba imati razvijene komunikacijske vještine, biti samostalna i organizirana, diskretna u radu, imati vozačku B kategorije te napredno poznavanje MS office paketa. Prijave traju do 5. kolovoza. Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:18