Druga faza investicije

U pandemiji za 25% povećali kapacitete svojih hotela

Riječ je o ulaganju vrijednom 125 milijuna kuna, zahvaljujući čemu su oba hotela uspjela nadograditi po dva kata
 Royal Palm

Nakon što su usred pandemije prošle godine odlučili investirati u proširenje svojih smještajnih kapaciteta, iz tvrtke Royal hotels and resorts, u vlasništvu Cirila Zovka, doznajemo da se druga faza ovog ulaganja pomalo bliži svojem kraju.

Njihovi hotelski smještaji Royal Palm i Royal Ariston u Dubrovniku tako će ovogodišnju sezonu dočekati s proširenim kapacitetima - hotel Royal Palm kapacitete je nadogradio još lani, a u Royal Aristonu taj će proces biti dovršen u svibnju, čime će Royal Resorts, doznajemo, svoje ukupne kapacitete povećati za sto jedinica, što je povećanje od 25 posto u odnosu na razdoblje prije početka investicije u 2019. godini.

Riječ je o ulaganju vrijednom 125 milijuna kuna, zahvaljujući čemu su oba hotela uspjela nadograditi po dva kata te rekonstruirati wellness, a postojeći će unutrašnji bazen i fitness u sklopu wellnessa biti povećani.

Također, iz kompanije poručuju da će povećati broj sauna i soba za individualne wellness tretmane.

"Po završetku ciklusa Resort će imati 400 soba i 100 luksuznih apartmana, wellness, tri à la carte restorana s terasama, pet barova i devet bazena", poručili su iz kompanije Royal hotels and resorts.

Iz kuće poručuju da su u posljednjih 20 godina dovršili nekoliko faza ulaganja, i to ponajviše u greenfield investicije hotelskih objekata.

Riječ je o 100 milijuna eura uloženih u domaći turizam tijekom posljednja dva desetljeća, među kojima se kao novogradnje ističu objekti Royal Princess u 2012. godini te Royal blue u 2017., oba kategorije pet zvjezdica.

Osim toga, među investicijama se ističu obnova hotela Neptun i njegovih depandansi, a investitor je sagradio i nove kapacitete kongresnih sadržaja sa 13 dvorana. q

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:59