MOJ POSAO

U potrazi si za karijernim iskorakom? Zaviri u ponudu atraktivnih poslova koje smo izdvojili ovaj tjedan

Djelujte brzo, jer rokovi su dosta kratki

Ilustrativna fotografija

Njihova priča je priča rasta, promjene i ambicije. Ulaganjem u najnoviju tehnologiju prešli su dalek put od malog mobilnog operatora u nacionalnog lidera. Ali njihov uspjeh nije samo rezultat tehnologije; već ponajprije ljudi. Oni su Telemach i zapošljavaju na pozicijama: Savjetnik za telefonsku prodaju (m/ž), Prodajni savjetnik u Telemach prodajnom centru (m/ž) i Prodajni savjetnik u direktnoj prodaji (m/ž). Očekuju te mogućnost rasta i razvoja unutar brzorastuće kompanije, pokućni Internet za privatno korištenje, naknadu za topli obrok, popust na usluge, edukacije i 24 dana godišnjeg odmora odmah u startu. Javi im se do 23. travnja jer „kad želiš bolje, biraš Telemach!“.

Office people Zagreb za renomiranog klijenta traži Radnika u odjelu finalizacije sladoleda (m/ž). Opis posla podrazumijeva punjenje, brojanje, pakiranje i lijepljenje u procesu proizvodnje, održavanje čistoće na tehnološkim linijama te pripremu i dostavu ambalaže i repromaterijala. Njihova ponuda uključuje početnu plaću od 840 eura bruto, naknadu za topli obrok i prijevoz, sezonske nagrade i dodatak na plaću, odlične uvjete rada te sjajne kolegice i kolege. Ako se želiš pridružiti uigranom timu profesionalaca i raditi u poticajnoj okolini u kojoj će tvoj doprinos biti cijenjen, javi im se čim prije, a najkasnije do 15. travnja.

Hidro Eko Futura se bavi poslovima graditeljstva od 2012.godine. Trenutno zapošljavaju više od 70 djelatnika, a svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Samostalni računovođa (m/ž). Opis posla podrazumijeva samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, blagajničko knjigovodstvo, obračun plaća te izradu različitih izvještaja. Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na relevantnim poslovima, a prijave primaju sve do 18. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:40