SUBVENCIONIRANI KREDITI

U Zabi i ove godine povoljna APN nominalna kamatna stopa

Od početka programa Zagrebačka banka je isplatila trećinu svih isplaćenih kredita na tržištu zahvaljujući brzini, iskustvu i stručnosti bankara te povoljnim uvjetima
RH će morati zamijeniti 40 posto svih iskovanih kovanica ili 52.000 tona kovanica, što je količina jednaka 124 zagrebačka tramvaja
 Davor Pongracic/cropix

Zagrebačka banka i ove godine sudjeluje u programu Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) kroz koji država subvencionira stambene kredite mlađima od 45 godina. Banka je i ove godine klijentima pripremila iznimno povoljne uvjete financiranja, uz nominalnu kamatnu stopu od 1,99% (EKS maksimalno 2,22%) i dugi rok fiksnosti do 15 godina za kredite u kunama.

Zagrebačka banka isplatila je trećinu svih isplaćenih kredita od početka subvencioniranja 2011. godine.

„Dosadašnji izvrsni rezultati dokaz su brzine, iskustva i stručnosti naših bankara i izuzetno smo zadovoljni brojem realiziranih kredita u posljednjoj tranši. Već bilježimo povećani interes klijenata u usporedbi s ovim periodom prošle godine i spremni smo za provedbu programa. I ove smo godine pripremili odlične uvjete. Vjerujemo da će klijenti to prepoznati i da ćemo zajedno realizirati veliki broj subvencioniranih kredita.“, istaknuo je u priopćenju Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

Klijentima koji kupuju nekretninu ili grade/dovršavaju kuću i imaju sve uvjete za podnošenje zahtjeva za subvenciju, Zagrebačka banka nudi niz pogodnosti poput nominalne kamatne stope od 1,99% (EKS maksimalno 2,22%) za kunske i kredite uz valutnu klauzulu u eurima, dugi rok fiksnosti (do 15 godina) za kredite u kunama, besplatnu procjenu vrijednosti nekretnine (ako je procjenitelj ZANE d.o.o.), jednaka kamatna stopa za kredite u kunama i eurima, mogućnost podizanja nesubvencioniranog kredita s istom kamatnom stopom ako je nekretnina skuplja od 100 tisuća eura, bez interkalarne kamate te bez naknade za obradu kredita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:30