DRUGI PO REDU

Unija Club organizira besplatni webinar ‘Izvještaji nove generacije: POWER BI‘

Prednost rješenja nove generacije su algoritmi za pametno predviđanje i automatsko učenje te interaktivne nadzorne ploče

Gašpar Kamenšek

 Privatna arhiva

Sa željom da se što bolje upozna jedan od alata koji bi svakoj modernoj tvrtki olakšao rad i unaprijedio poslovanje, iz Unija Cluba priopćili su kako su odlučili da će ovaj webinar biti uvod u sve ono što biste mogli postići pomoću BI Reporta. Uz brz i dinamičan razvoj tvrtke te opće promjene koje se neprestano događaju na tržištu, točna i brza analiza podataka jedna je od osnovnih potreba svake tvrtke.

Prednost rješenja nove generacije su algoritmi za pametno predviđanje i automatsko učenje te interaktivne nadzorne ploče koje mogu odgovoriti na važna pitanja o poslovanju.

Power BI je prilagodljiv i jednostavan sistem za korištenje koji nudi iznimno razumljive i fleksibilne opcije izvještavanja. Potpuno je prilagođen potrebama poslovanja, a uz Power BI svi podaci žive na jednom mjestu. Dodatna prednost je to što su izvještaji interaktivni i ažuriraju se u stvarnom vremenu što u svakom trenutku pruža uvid u stanje podataka nečije tvrtke, ističe se u priopćenju.

Drugi webinar u organizaciji Unija Cluba održat će se 07.12.2021. godine u 14:00 sati, a predavač na ovom webinaru bit će istaknuti ekspert Gašper Kamenšek. Gašper Kamenšek je Excel MVP iz Slovenije, trener i konzultant na Excel Olympics te vlasnik i vodeći autor Excel Unpluggeda. Svoj rad u Excelu posvetio je plemenitom cilju pomoći ljudima uživati tijekom rada u Excelu – izvrsnom alatu koji je za mnoge pomalo zastrašujući.

image

POWER BI

Cilj ovog webinara je, uz iskusnog predavača, budućim članovima Unija Cluba pružiti potrebne informacije o načinima na koji Power BI može unaprijediti poslovanje njihovih tvrtki te pružiti konkretne informacije kako iskoristiti njegove mogućnosti, zaključuje se u priopćenju.

Na webinar se možete prijaviti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:13