DO 1250 KUNA

Uprava Podravke odlučila je svojim radnicima dodatno uveličati božićne blagdane, isplatit će im dodatnu nagradu

Paket mjera, koji uključuje nagradu u iznostu od 1250 kuna, obuhvaća nešto više od 3.250 radnika

Martina Dalić

 Ranko Suvar/Cropix

Cijeneći sav doprinos i angažman svojih radnika, Uprava Podravke donijela je odluku o isplati dodatne nagrade u iznosu do 1.250,00 kuna, s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih jedanaest mjeseci ove godine.

Ovom dodatnom nagradom, pored nedavno isplaćenih 1.500,00 kuna povodom božićnih blagdana te 600,00 kuna za svako dijete do navršene 15. godine koje preko njih ostvaruju pravo na zdravstvenu zaštitu, želja je zahvaliti radnicima na njihovom predanom radu, pogotovo u izazovnim uvjetima uslijed još uvijek aktualne pandemije, kažu iz Podravje,

Nagrada će biti isplaćena u narednih nekoliko dana, sa željom da radnici Podravke imaju što ugodniji kraj godine, radosne blagdane te veseliji početak 2022. godine.

Iz Podravke kažu kako je u ožujku ove godine Uprava Podravke donijela i paket mjera za unapređenje statusa i položaja radnika Podravke, čija je primjena započela s 1. travnja te je istovremeno odlučeno da se u travnju Podravkinim radnicima isplati jednokratna nagrada za uspješno poslovanje u iznosu do 1.250,00 kuna.

Navedeni paket mjera obuhvaća nešto više od 3.250 radnika, a najveća apsolutna povećanja primanja u pravilu je donijelo radnicima s najnižim primanjima te je u tu svrhu uloženo više od 21 milijun kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:35