Ponuda

Uz pakete Optima telekoma od sada za jednu kunu dostupni tablet i sat za djecu

Dječji tablet – VIVAX TPC – 705 Kids namijenjen je djeci od vrtićke dobi, ali prikladan i za male školarce
Zgrada Optima Telekoma
 Optima Telekom

Optima telekom u svoju je ponudu DUO i TRIO paketa uključila pametni sat i tablet koje korisnici mogu dobiti za samo 1 kunu.

Dječji tablet – VIVAX TPC – 705 Kids namijenjen je djeci od vrtićke dobi, ali prikladan i za male školarce, a dolazi s praktičnim gumenim kućištem te je dostupan u dvije boje. Pametni sat Cordys zoom dolazi u paketu s tabletom i omogućava roditeljima stalnu komunikaciju s djecom putem poziva ili poruke, a integrirani GPS modul u stvarnom vremenu otkriva preciznu lokaciju vašeg mališana. Jednostavan za korištenje, mekan i prikladan za svaki dječji zglob i dostupan u dvije boje.

I Optima DUO i TRIO paketi namijenjeni su obiteljima - govorna usluga bogata besplatnim minutama uz neograničeni Internet na ADSL ili VDSL tehnologiji do 60 Mbps, a TV paket s preko 100 TV i radijskih kanala u Osnovnom paketu . Veliki broj filmskih kanala, najviše dokumentarnih, sportskih, ali i dječjih, besplatna Snimalica i opcija Upravljanja vremenom čine pakete s televizijom zanimljivim svima u kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:37