MOJ POSAO

Za sve koji traže posao ili razmišljaju o novoj šansi: i ovog tjedna smo izdvojili neke atraktivne poslovne prilike

Pronašli smo neke zanimljive oglase... provjerite uvjete

Ilustrativna fotografija

 Andriy Popov/Panthermedia/Profimedia/Andriy Popov/Panthermedia/Profimedia

Stanić vodeći je distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda prisutan na tržištu Hrvatske sada već 28 godina. Uvijek traže nove, sposobne i stručne članove tima, koji mogu svojim iskustvom doprinijeti da zajedno ostvarite zacrtane ciljeve. Trenutno zapošljavaju na poziciji Vozač C+E kategorije (m/ž) – više izvršitelja. Potrebna je 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, a prednost je kartica vozača za digitalni tahograf, KOD 95. Prijaviti se možeš do 22. siječnja.

UNIQA Grupa jedna je od vodećih osigurateljnih grupa na dva glavna tržišta: na tržištu Austrije i na tržištima zemalja srednje i istočne Europe. Posebno se ponose svojom medicinskom službom koja brine za više od 60.000 osiguranika, a sada zapošljavaju Medicinsku sestru/Medicinskog tehničara za rad u Zagrebu. Posao uključuje odgovaranje na telefonske i pisane upite osiguranika, pružanje informacija i pojašnjenja, dogovaranje zdravstvenih usluga u ugovornim ustanovama i organizacija sistematskih pregleda i slično. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima nije uvjet, a svoj CV im možeš poslati do 22. siječnja.

MMV Frog (Žabac Food Outlet) je maloprodajni lanac vrhunskih proizvoda uz najpovoljnije cijene. Njihova misija je ponuditi vrhunske brendove po izrazito povoljnim cijenama cijelu godinu u njihovih 7 zagrebačkih dućana. Sada su u potrazi za Referentom u računovodstvu (m/ž). Potrebno je imati 1-2 godine radnog iskustva u računovodstvu te napredno znanje rada na računalu. Posao uključuje knjiženje i kontrola ulaznih računa, izradu, knjiženje i kontrolu izlaznih računa i slično. Ako si se pronašao u ovom oglasu, prijaviti se možeš do 28. siječnja.

MAXX AUTO (Kia) u potrazi je za najboljim ljudima željnim novih izazova i spremnih zajedno s njima graditi priču o uspjehu! Ukoliko želiš biti dio dobre radne atmosfere, timskog duha i kontinuirano se razvijati, pridruži im se na poziciji Automehaničar (m/ž). Potrebna je SSS tehničke struke te odlično poznavanje automobilske industrije, a poželjno je 3 godine radnog iskustva na istim poslovima. Ovaj oglas za rad u Puli ostaje aktivan do 22. siječnja.

Učilište EU PROJEKTI – Ustanova za obrazovanje odraslih prvo je hrvatsko učilište specijalizirano za edukaciju o fondovima EU i projektnom menadžmentu. Trenutno zapošljavaju na poziciji Voditelj referade (m/ž). Potrebno je najmanje 3 godine radnog iskustva (prednost imaju kandidati s radnim iskustvom na istim poslovima i s pedagoškim kompetencijama), a nude stimulacije u obliku dodataka na osnovnu plaću, rad od kuće i slično. Sve uvjete i pogodnosti provjeri u oglasu do 28. siječnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:33