Plaćanja

Završili preuzimanje: Monri Payments objedinio Remaris, Gastrobit i WSpay

Monri je lani u Hrvatskoj obradio više od 130 milijuna kartičnih transakcija online i offline

Damir Čaušević, predsjednik uprave Monri Paymentsa

 Jl/

Monri je objedinio Remaris, Gastrobit i WSpay pod svojim imenom i time postao jedina kompanija u regiji koja može ponuditi sva rješenja za plaćanje na jednom mjestu.

Preuzimanja tri tvrtke dogodila su se tijekom 2020. i 2021., a sad su finalizirana.

Iz kompanije navode da će Remaris, koji je dosad poslovao kao tvrtka Integrirani poslovni sustavi, zatim Gastrobit Grc Grupa i WebStudio, poznat pod brendom WSPay, od sada biti poslovne jedinice unutar Monri Paymentsa koji je dio Payten grupe.

Damir Čaušević, generalni direktor Monrija navodu da sad u ponudi imaju brendove Remaris, Smart, Thor i WSPay i da s dosegom od više od 10.000 trgovaca imaju vodeću poziciju u regiji.

- Konsolidacijom poslovanja cilj nam je trgovcima, ugostiteljima i krajnjim kupcima ponuditi najsigurnije i najinovativnije načine plaćanja uz lokalnu podršku, a naše tri sestrinjske tvrtke svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnim znanjima uvelike doprinose rastu Monrija i vjerujemo da će biti ključni i u našoj sljedećoj poslovnoj fazi - kaže Čaušević.

Monri je lani u Hrvatskoj obradio više od 130 milijuna kartičnih transakcija ili svaku petu transakciju u bezgotovinskom prometu.

Kupci su se s Monrijevim POS terminalima susreli na preko 8,5 tisuća platnih mjesta, primarno u vodećim trgovačkim lancima, a čak 6 tisuća ugostiteljskih objekata koristi Monrijeva blagajnička rješenja.

Tvrtka posluje na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Rumunjske, kao i u nekoliko zemalja izvan regije, a nedavnom certifikacijom po PCI P2PE standardu, najvišem sigurnosnom standardu u kartičnom plaćanju u trgovinama, jačaju poziciju za globalni iskorak.

- U nadolazećem razdoblju nastavljamo svim brendovima unutar kompanije osiguravati najbolje okruženje za daljnji razvoj i za značajniji iskorak na međunarodno tržište - zaključuje Čaušević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:43