MOJ POSAO

Želiš posao koji uključuje mogućnost učenja uz iskusan tim, stimulativna primanja, regrese, putovanja? Provjeri ponudu

Požurite s prijavama, rokovi su kratki

Ilustrativna fotografija

Tvrtka Telefutura, najveći maloprodajni lanac Telemach telekomunikacijskih usluga u RH, zapošljava Voditelja računovodstva (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine iskustva na voditeljskoj poziciji, a zauzvrat ti nude mogućnost daljnjih edukacija i usavršavanja, rad u uigranom računovodstvenom timu, konkurentna primanja te dodatne nematerijalne benefite. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 2. lipnja.

AVC Zagreb, dio AVC grupe s 30-godišnjim iskustvom u sistem integraciji i jedan od najvećih audio video sistem integratora u regiji, zapošljava na radnom mjestu: Bravar/Instalater mehaničkih konstrukcija (m/ž). Nude ti mogućnost učenja uz vrlo iskusan tim, stimulativna primanja, rad s atraktivnim i vodećim svjetskim A/V tehnologijama i brendovima, prigodne isplate (regres i božićnica) i koješta drugo. Javi im se do 24. svibnja.

U Bluesunu žive Mediteran. On je njihova inspiracija i način života, a zaposlenici najveća snaga i energija koja ih pokreće. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Kućni majstor (m/ž). Zašto odabrati Bluesun? Nude ti rad u dinamičnom, inovativnom i poticajnom kolektivu, profesionalni razvoj i usavršavanje uz mnoge stručne edukacije, uvođenje u posao pri zapošljavanju, mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac nakon sezone, osiguran smještaj i prehranu te brojne druge pogodnosti. Svoj životopis im pošalji do 20. svibnja.

Brodogradnja puna strasti, visoko specijalizirana mornarička plovila, inovacija i timski rad: to je ono za što NVL grupa predstavlja. I ti možeš postati dio njihove obitelji u kojoj više od 1.500 visokokvalificiranih ljudi u Njemačkoj i diljem svijeta svojim znanjem i kreativnošću svakodnevno pridonosi stvaranju nečeg posebnog. Trenutno traže pojačanje na radnom mjestu: Supplier Development Engineer (m/ž), a prijave primaju najkasnije do 29. svibnja. Pridruži im se!

Dukat mliječna industrija zapošljava Operatera i točke – Pogot PET i Elopak (m/ž). Opis posla uključuje upravljanje paletizerima i transportnim sustavom paleta, kontrolu ispravnosti robe na izlazu s proizvodnih linija te uzorkovanje proizvoda na izlazu iz rashladnih tunela. Nude ti detaljno uvođenje u posao uz mentora, mogućnost stručnog razvoja i napredovanja, novčane nagrade za postignute rezultate te čitav niz drugih pogodnosti. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 7. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 20:43