MOJPOSAO.HR

Želiš se dokazivati i napredovati? Inovativna si i proaktivna osoba? Tražiš novi posao? Na pravom si mjestu...

Spremi životopis i provjeri uvjete i rokove

Zagrebačka pivovara

 Neja Markicevic/Cropix

Voliš timski rad i ostvarivanje zajedničkih ciljeva? Želiš se dokazivati i napredovati? Inovativna si i proaktivna osoba? Postani dijelom AD Plastik Grupe, moderne i uspješne kompanije! U potrazi su za pojačanjem na radnom mjestu Radnik u proizvodnji (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude stabilno i strukturirano radno okruženje uz mnogobrojne dodatke na plaću, stimulacije te mogućnost napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 4. Svibnja.

Zagrebačka pivovara, članica grupacije Molson Coors, traži zakon studente za rad u skladištu u Zagrebu i Zaprešiću te Punjače polica - studente (m/ž)! Pored zanimljivog posla u okruženju odličnih ljudi, nude ti i konkurentnu plaću i vrhunske uvjete za rad, mogućnost dugotrajnijeg zaposlenja, poticajnu radnu atmosferu te priliku za osobni i profesionalni razvoj! Pridruži im se i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru.

Želiš motivirati i voditi cijeli tim trgovine? Osigurati da tvoj tim ima najbolje rezultate, prodajni stav te pruža kupcima najbolje iskustvo kupovine? Onda si možda ti osoba koju traži Jysk! Do 25. travnja prijavi se na oglas za radno mjesto Voditelj trgovine (m/ž) i postani dijelom uspješne poslovne priče. Njihova ponuda uključuje priliku za razvoj karijere kroz izvrsne trening programe i mentorstvo, atraktivne mjesečne bonuse, zaposlenički popust, naknadu za topli obrok i ugodno mjesto za rad.

Matsu, savršeno izbalansirani fusion ukusne hrane, ugodnog ambijenta i dobre atmosfere, otvara prvi restoran u Zadru i zapošljavaju Kuhara u Asian Fusion restoranu (m/ž). Kako bi te potaknuli da se pridružiš njihovu timu, pripremili su neodoljivu ponudu! Nude ti mjesečnu plaću od 1061 euro, sezonski dodatak od 1000 eura, nagradu za lojalnost, subvencionirani gablec za zaposlenike, radno vrijeme od 40 sati tjedno te razne druge pogodnosti. Što čekaš? Javi im se do 4. svibnja.

Lošinj Hotels & Villas hotelski je brand tvrtke Jadranka turizam d.o.o., članice Jadranka grupe iz Malog Lošinja koja je već 70 godina među najvećim hotelskim tvrtkama u Hrvatskoj. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na poziciji: Recepcionar u kampu (m/ž). Očekuju te rad u inovativnom okruženju, smještaj i dva obroka dnevno, stimulativna primanja, edukacije i mogućnost napredovanja te stjecanje iskustva uz stručne mentore. Prijave primaju do 26. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:28