Hotel Bellevue

FOTO Jedan od najluksuznijih hrvatskih hotela ipak otvara svoja vrata u kolovozu

Hotel Bellevue i renderi obnovljenog restorana i soba
 Jadranski luksuzni hoteli // ALH

Jadranski luksuzni hoteli otvaraju svoj peti hotel na dubrovačkom području. Svoje prve ovogodišnje goste primiti će 11. kolovoza Hotel Bellevue. Uz Hotel Bellevue otvoreni su i Hotel Excelsior, Hotel Dubrovnik Palace te Hotel Croatia u Cavtatu i Hotel Odisej na Mljetu.

„Operativne procedure u hotelima u potpunosti su prilagođene kako bi se ispoštovale sve propisane mjere i preporuke za rad hotela tijekom epidemije COVID-19 dostavljene od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo uz maksimalno nastojanje da usluga zadrži očekivanu razinu luksuznog hotela”, priopćili su iz Jadranskih luksuznih hotela.

400.000 kuna po sobi

Podsjetimo, Hotel Bellevue je potpuno rekonstran u travnju prošle godine nakon obnove koja je počela zadnji dan listopada predhodne godine. U potpunu rekonstrukciju soba i apartmana tvrtka Jadranski luksuzni hoteli uložila je 400.000 kuna po sobi, što predstavlja prvu značajniju investiciju u Hotel Bellevue od njegova otvaranja 2006. godine. Hotel raspolaže sa 115 soba i 14 luksuznih apartmana s predsjedničkim apartmanom Lovor.

Adriatic Luxury Hotel
Hotel Bellevue u Dubrovniku

Redizajnom je potpuno preuređen i prostor recepcije te prostor Spice Lounge bara i restorana Vapor s pripadajućim terasama odakle se pruža pogled na zaljev. Investicijom koja je uključila temeljite izmjene na svim smještajnim kapacitetima i dijelu interijera hotela, kreiran je boutique hotel s panoramskim pogledom na more. Boutique hotel Bellevue, uklesan je visoko u stijenu iznad zaljeva Miramare. Za projekt je angažiran portugalski dizajn studio Tereza Prego, specijaliziran za dizajn interijera ekskluzivnih hotela i rezidencija. Nakon obnove osim postojećih restorana Vapor i Nevera uređen je i novi The Wine bar.

Tvrtka Jadranski luksuzni hoteli je vodeća hotelijerska kompanija sa sjedištem u Dubrovniku. Njezin brand Adriatic Luxury Hotels raspolaže sa šest hotela najviše kategorije: Hotel Excelsior,Villa Orsula, Hotel Bellevue, Grand Villa Argentina, Hotel Dubrovnik Palace, Hotel Kompas, Hotel Croatia Cavtat, dvije luksuzne vile: Villa Agave, Villa Sheherezade, hotelom Supetar u Cavtatu te jedinim hotelom Odisej na otoku Mljetu.

Pogledajte galeriju ispod:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:01