21 projekt u drugom krugu

Glasaj za najbolji EU projekt u Hrvatskoj 2020.

Glasaj u Izboru za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj 2020. godine
Tvrđava Koruna, Mala barka, Novska Gaming studio, Tvrđava sv. Nikole
 Shutterstock/Župan.hr/Teo Barkidzija

Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i projektom Župan.hr provodi Izbor za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih EU projekata.

Peteročlani žiri odabrao je konsenzusom 21 projekt koji je ušao u drugi krug izbora, koje smo predstavili javnosti od 20. kolovoza do 7. rujna 2020. u print izdanju Jutarnjeg lista i na portalu Novac.hr.

Produljen je drugi krug izbora koji će se provoditi zaključno s danom 10. listopada 2020. u 23:59 sati, a peteročlani žiri izabrat će pobjednike po kategorijama:

Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici

Doprinos prekograničnoj suradnji

Doprinos znanosti i inovacijama

Doprinos poduzetništvu

Svi projekti koji su ušli u drugi krug bit će predstavljeni javnosti kroz web platformu Jutarnjeg lista i omogućili smo građanima online glasovanje, pobjedniku ćemo dodijeliti posebnu nagradu u kategoriji Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti.

Glasovanje za najuspješniji projekt je otvoreno od 19. rujna do 10. listopada 2020. godine, a nominirane projekte možete pronaći OVDJE.

Najbolji EU projekt 2020

Ovaj je projekt financiran uz potporu Europske komisije. Ova publikacija [objava] odražava samo stajalište autora te se Europska komisija ne može smatrati odgovornom ni za kakvu upotrebu informacija sadržanih u njoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:11