POVOLJNO RJEŠENJE

Kako izbjeći skupe cijene prijevoza iz zračnih luka? Ovo je odgovor skupim, pretjeranim cijenama privatnih prijevoznika

Među domaćim prijevoznicima postoje iznimno povoljne i pouzdane linije

Pleso Prijevoz

Pouzdane linije prijevoza iz svih velikih hrvatskih zračnih luka daju antiinflacijski odgovor skupim, pretjeranim cijenama privatnih prijevoznika

Tijekom ljetnih sezona sve nacionalne zračne luke izvještavaju o povećanim prometima koji često ruše i brojke iz opetovano spominjane 2019. godine. Ali, ističe se u priopćenju tvrtke Pleso prijevoz, kao negativna stavka rasta turističkog sektora i broja posjetitelja povezanog i s ekonomskim posljedicama inflacije, naslove pune vrlo često prenapuhane cijene same turističke ponude, počevši od cijena smještaja i ugostiteljske ponude pa do cijena transporta i prijevoza. Ovo potonje svi turisti, poglavito oni domaći, često doživljavaju kao nepotrebno lihvarenje ionako osiromašene potrošačke lisnice jer se upravo cijene prijevoza iz zračnih luka najčešće oslanjanju na slobodno formirane cijene raznih privatnih prijevoznika kojima je cilj u kraćem roku, često neprovjerenom i nereguliranom ponudom namači što više financijske koristi na štetu neinformiranih putnika.

image

Pleso Prijevoz

Povoljne cijene i popusti za udobno putovanje po većim gradovima

No, i među domaćim prijevoznicima postoje iznimno povoljne i pouzdane linije koje same inicijalne troškove svih posjetitelja čine daleko prihvatljivijim i financijski isplativijim. Jedna od njih, tvrtka Pleso prijevoz d.o.o., kao vodeći prijevoznički partner zračnih luka u regiji, predstavlja svoje najnovije inicijative usmjerene prema putnicima. S ciljem pružanja izvanrednog iskustva putovanja, tvrtka Pleso prijevoz nudi širok spektar povoljnih cijena, posebnih ponuda i popusta kako bi putnici uživali u udobnom i pristupačnom prijevozu po većim gradovima.

Tvrtka Pleso prijevoz, svojom ponudom linija koje povezuju sve velike zračne luke i okolne gradove pozicionirala se kao značajan turistički privredni subjekt koji financijski povoljnim cijenama i transparentnim ponudama domaćim i stranim turistima nudi alternative za skupe taksi prijevoznike i uvelike štedi putne budgete.

Dostupnost linija po većim gradovima

Pleso prijevoz ima opsežnom mrežom linija koje povezuju veće gradove u regiji, a putnici imaju pristup širokom izboru ruta i termina, što omogućava fleksibilnost i praktičnost u planiranju putovanja odmah po slijetanju u zračnu luku. Dostupnost linija uključuje direktne veze između ključnih gradova, stoji u priopćenju, čime se olakšava brzo i učinkovito putovanje. Tako na primjer, od Zračne luke Franjo Tuđman do Autobusnog kolodvora u Zagrebu kartu plaćate samo 8 eura, što je jednaka cijena prijevoza iz Zračne luke Split do splitskog Autobusnog kolodvora. U kontinentalnom prijevozu dodatno se naglašava linija iz Zračne luke Osijek do Autobusnog kolodvora za samo 5 eura.

image

Pleso Prijevoz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:27