Kadrovska križaljka

Viktor Olujić i Hrvoje Habjanec novi članovi Uprave Monri Paymentsa

‘Vjerujem da ćemo zahvaljujući novim pojačanjima u Upravi, u industriji u kojoj se inovacije i prilike za rast događaju gotovo svakodnevno, nastaviti uspješno graditi svoju poziciju i izvan granica regije‘

Hrvoje Habjanec

Viktor Olujić i Hrvoje Habjanec novi su članovi Uprave Monri Paymentsa, objavila je ta kompanija za platne usluge. Olujić će na novoj poziciji, uz onu postojeću člana Uprave ASEE Hrvatska, u kompaniji biti zadužen za koordinaciju tehničkih timova te sudjelovati u razvoju novih proizvoda i servisa. Habjanec na poziciju člana Uprave zaduženog za segment softvera za blagajne i HoReCa rješenja dolazi s pozicije direktora kompanije Integrirani poslovni sustavi.

- Ponosan sam što nam se u vođenju kompanije pridružuju dva iskusna menadžera. Viktor je zaslužan za implementacije nekih od najznačajnijih projekata u financijskoj i payment industriji Hrvatske i regije, a Hrvoje za softverska rješenja koja su bila ključna u uvođenju fiskalizacije i digitalizaciji ugostiteljstva u Hrvatskoj. Vjerujem da ćemo zahvaljujući novim pojačanjima u Upravi, u industriji u kojoj se inovacije i prilike za rast događaju gotovo svakodnevno, nastaviti uspješno graditi svoju poziciju i izvan granica regije - istaknuo je Damir Čaušević, generalni direktor Monrija.

Viktor Olujić je bio zadužen za razvoj dijela najuspješnijih internacionalnih proizvoda ASEE Grupe, koje koristi ih više od 150 banaka i bankarskih grupacija diljem svijeta.

Kao novi član Uprave, Hrvoje Habjanec u Monri donosi više od deset godina iskustva u vođenju tvrtke koja je proizvela kompletno IT rješenje koje ugostiteljima omogućava da moderniziraju i optimiziraju svoje poslovanje.

U tijeku je daljnje širenje poslovanja Monry Paymentsa na međunarodno tržište, s fokusom na Rumunjsku, a potom i Italiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:03