Što čekate?

Kraljica Elizabeta ll za upravljanje njenim Instagram profilom nudi 21.300 kuna mjesečno

Kraljevski dvor je objavio oglas za posao koji će razveseliti velik broj onih koji prate događaje iz Buckinghamske palače
 REUTERS

Britanska kraljica Elizabeta ll traži osobu koja će voditi njene društvene mreže i za to nudi oko 255.735 kuna godišnje, odnosno otprilike 21.300 kuna mjesečno. Kraljevski dvor je, naime, objavio oglas za posao koji će razveseliti velik broj milenijalaca i onih koji prate događaje iz Buckinghamske palače koja bi, ako budu izabrani za radno mjesto službenika za digitalnu komunikaciju, mogla postati njihov novi dom.

Elizabeta ll prvi je britanski monarh koji je svoju božićnu čestitku građanima uputio putem televizije, a sada 93-godišnja kraljica ponovno želi pratiti trendove i to ni manje ni više nego Instagram profilom te za to treba osobu s diplomom i iskustvom u vođenju internetskih stranica te u digitalnoj komunikaciji i projektima.

“Bilo da pratite posjet državi, dodjelu nagrada ili kraljevske zaruke, osigurat ćete da naši digitalni kanali kontinuirano bude interes i privlače što širu publiku”, piše u oglasu otvorenom do 26. svibnja.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 20:  Queen Elizabeth II sits next to Anna Wintour as they view Richard Quinn's runway show before presenting him with the inaugural Queen Elizabeth II Award for British Design as she visits London Fashion Week's BFC Show Space on February 20, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Yui Mok - Pool/Getty Images)
Getty Images
engleska kraljica Elizabeta II i Anna Wintour

Osim iskustva, da biste postali kraljičin voditelj društvenih mreža morate imati i izvrsne vještine pisanja te uređivanja fotografija, a potrebne su inovativnost te kreativnost, dok su poželjne i vještine uređivanja video sadržaja.

Osoba koja će zadovoljiti sve kriterije radit će 37.5 sati tjedno od ponedjeljka do petka, a uz redovitu mjesečnu plaću koja ovisi o vašem iskustvu, primat će i ostale pogodnosti poput 33 dana plaćenog godišnjeg odmora, besplatni ručak te profesionalnu edukaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:54