Dani otvorenih vrata

Najveća svjetska aviokompanija zapošljava i nudi neoporezive prihode te plaću od 17.000 kn

Emirates će u Zagrebu biti 6. studenog u devet sati u hotelu Dubrovnik, dok će u 8. studenog, također u devet sati, biti u splitskom hotelu Ora
Lani se na casting za kabinsko osoblje zrakoplovne tvrtke Emirates prijavilo 63 kandidatkinja i kandidata
 Tom Dubravec / CROPIX

Neoporezivi prihodi, besplatni smještaj u Dubaiju, kao i prijevoz od i do radnog mjesta, ali i zdravstveno i dentalno osiguranje te ono najvažnije, mjesečna plaća od 17.000 kuna, samo su neke od pogodnosti rada za Emirates koji u Hrvatskoj traži kandidate za njihov međunarodni tim kabinskog osoblja.

Najveća svjetska aviokompanija posjetit će Zagreb i održati Dan otvorenih vrata u srijedu, 6. studenog, u devet sati u hotel Dubrovnik, dok će u petak, 8. studenog, također u devet sati biti u splitskom hotelu Ora. Svi zainteresirani trebaju donijeti ažurirane životopise na engleskom jeziku te noviju fotografiju.

Ipak, pri prijavi svi kandidati trebaju imati na umu da postoji niz uvjeta koje moraju ispunjavati za rad u Emiratesu. Nitko mlađi od 21 godine ne može konkurirati za radno mjesto kabinskog osoblja, a potreban je i minimalni doseg ruku od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima, odnosno kandidat mora biti najmanje 160 centimetara visok. Osim toga, ta aviokompanija zahtijeva i srednjoškolsku diplomu, govornu i pismenu tečnost u engleskom jeziku te ne dozvoljava tetovaže na vidljivim mjestima, odnosno na dijelovima tijela koji nisu pokriveni uniformom.

Velika Gorica, 010617.
Zracna luka Franjo Tudjman.
Na Zagrebacku zracnu luku prvi put je sletio zrakoplov kompanije Emirates.
Na fotografiji: business klasa zrakoplova kompanije Emirates.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krisšto / CROPIX
Business klasa zrakoplova kompanije Emirates

Uz ranije navedene pogodnosti rata u najvećoj svjetskoj aviokompaniji, Emirates svojim zaposlenicima, od kojih čak 23.000 radi kao kabinsko osoblje, omogućava atraktivne povlastice za putovanja diljem svijeta, a na njih imaju pravo i članovi obitelji te prijatelji zaposlenika.

- Tijekom obuke steknete samopouzdanje te naučite kako pristupiti putnicima različitih nacionalnosti i kultura. Postanete timski igrač, naučite raditi za veće i bolje dobro i naposljetku spoznate kako biti odličan vođa - ispričala je Ivana Trojanović Stopić, jedna od 200 Hrvatica i Hrvata zaposlenih u Emiratesu, dok se Anamarija Vučičević Bartolić pohvalila kako je "naučila kako pravilno reagirati u kriznim situacijama".

- Treningom se gradi samopouzdanje kako bi se stečena znanja primijenila u svakodnevnom životu, pogotovo kad je riječ o medicinskoj obuci pa tako sad mogu procijeniti određena medicinska stanja i pravilno reagirati što smatram velikom prednošću – zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:43