Nova pozicija

Naš iskusan menadžer i sportaš dolazi na čelo odjela prodaje poznate kozmetičarske tvrtke

Marko Zovko, novi Avonov Direktor prodaje u Adriatic regiji
 AVON

Marko Zovko novi je Avonov Direktor prodaje u Adriatic regiji. Iskusan menadžer s jakim poslovnim rezultatima u višenacionalnim tvrtkama, orijentiran na rezultate i uvijek spreman na dodatnu edukaciju i usavršavanje. Svoje je visoko školovanje započeo na studiju Ekonomije Sveučilišta u Osijeku, 2008. usavršio je INSEAD-CEDEP program za visoki management u Francuskoj te 2018. položio Executive MBA Kelley School of Business u suradnji s Algebra University College – IgBS.

S više od 20 godina radnog iskustva, svoj je profesionalni put započeo kao prodajni predstavnik na terenu preko multinacionalnih firmi poput Biersdorf, L'Oreal, Herbalife do nove pozicije u Avonu kojom vodi prodaju u 5 država Avonove Adriatic regije: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Crna Gora.

Cijeli je život u sportu, nekad kao juniorski i seniorski reprezentativac u veslanju, a danas kao redovan dugoprugaš s ciljem istrčavanja 100 km u ovoj godini. Izdržljivost i sportski duh pomažu mu i u poslovnim odgovornostima. Izazovi timskog rada, stvaranje, razvoj i guranje granica radni dan čine uzbudljivijim i samo otvaraju nove nevjerojatne mogućnosti.

„Živimo u svijetu koji se mijenja brzinom svijetlosti, potreba za adaptacijom i promjenama je veća nego ikad i smatram da je jedini odgovor na sve to: kontinuirana edukacija! Veliki sam pobornik učenja, cjeloživotnog učenja. Danas je najvažnije biti svjestan da se stalno moraš razvijati i učiti, samo tako se otvaraju i nove mogućnosti i stvaraju poslovni uspjesi.” naglašava Marko Zovko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:14