Promjene u vodstvu

Novi predsjednik Uprave Metro Cash&Carry Hrvatska: Palicu preuzeo Thierry Guillon-Verne

Thierry Guillon-Verne napustio je poziciju glavnog direktora real GmbH-a
Thierry Guillon-Verne, predsjednik Uprave METRO Cash&Carry Hrvatska
 METRO // Press

Nakon odlaska s pozicije glavnog direktora real GmbH-a, odnosno maloprodajne linije grupacije Metro, Thierry Guillon-Verne postao je novi predsjednik Uprave Metro Cash&Carry u Hrvatskoj.

Na toj će funkciji biti zadužen za daljnje osnaživanje pozicije tog trgovačkog lanca na veleprodajnom tržištu Lijepe naše te za strateški razvoj poslovanja s fokusom na jačanje ponude i usluga za ugostiteljski sektor i neovisne trgovce kroz hrvatske veleprodajne centre i usluge dostave.

Inače, Guillon-Verne započeo je karijeru u Metro Grupi još u 2010. i to u real GmbH-u kao komercijalni direktor i član Uprave tvrtke real Rumunjska, a kasnije je obnašao dužnosti globalnog direktora za marketinšku strategiju, višekanalnu prodaju i privatne robne marke te direktora digitalnog kanala.

Uz to, prije dolaska u Metro Grupu Thierry Guillon-Verne vodio je brojne operacije i upravljao južnokorejskim, malezijskim, singapurskim i tajlandskim tržištem za francuski Carrefour, najveći europski i drugi najveći svjetski maloprodajni lanac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:43